Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

el ayak ağız hastalığı mı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57731
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 03:21

Konu: el ayak ağız hastalığı mı?
Mesajı Yazan: nazlıgüneş
Konu: el ayak ağız hastalığı mı?
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2017 Saat 16:33

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2017 Saat 16:37

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2017 Saat 16:40

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2017 Saat 16:51
Hocam merhaba kızım 4 yaşında cuma günü hafif ateşi vardı cumartesi doktora götürdük boğazı kızarık viral ilaç gerekmez dedi ateş giderek yükseldi sabah ateşi düştü fakat önce bir iki derken bu nokta gibi kızarıklıklar arttı doktora götürdük tekrar el ayak ağız hastalığı dedi. Yalnız kızımın dizlerinde ve dirseğinde de var. Doktor ağzında da olduğunu söylüyor ben dilinde beyaz sivilce gibi gördüm.  Ateşi düştü süt ve şu içiyor kaşınmiyor  ve acımıyor diyor. Bacağında da iki sinek ısırığı var onlara fenistil jel sürüyorum. Hocam teşhis doğrumudur. Kan tahlili yaptiralimmmi.teşekkürler hocam.hocam döküntüleri ele gelmiyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2017 Saat 19:57
Sinek degil...  El,Ayak ve Agiz hastaligi olsa ne olacak, olmasa ne olacak!!  Nasil olsa bir tedavisi yok!
Bosverin, kafaniza takmayin.. Onemli bir sey degil. Sakin; tahlil filan yaptirmayin, degmez!

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2017 Saat 18:51

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2017 Saat 18:55

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2017 Saat 19:02
Hocam merhaba daha önce yazmıştım döküntüleri geçti fakat bugun  genital bölgesine yakın bu sivilce gibi şeyler gördüm thicollin kremi sürdüm bu ne olabilir hocam teşekkürler. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2017 Saat 20:09
Parmaginizi uzerinde gezdirin, elinize sert sivri uclu kabarti geliyorsa; Sinek isirigidir. Degilse, dokuntudur, viral oldugundan hic bir sey yapmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat