Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dvit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56647
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 17:13

Konu: Dvit
Mesajı Yazan: oztel
Konu: Dvit
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 21:55
Sayin hocam 1 ay önce oğlum için size danismistim (13 aylik 80 cm 11 kg)bariz O bacak demisiniz dvit3 ampul verdik o zaman 1 ay sonra tekrar 1 tane daha verin demiştiniz bugün ikinciyi de verdik.yazın bol guneslenme eylül sonu foto istemistiniz,ama 1 ay içinde fark oluşmuş mu değerlendirmenizi rica ediyorum,resimlerde öyle mi gözüküyor bilmiyorum ama bize biraz düzeldi gibi geldi tam olmasada,kıyafetlerden anlıyoruz ama hala aralık var tabi.
  Hocam ikinci sorum kızım icin (35.5 aylık 97 cm 13 kg) kızıma hiç dvit ampul vermemiştir geçen ay bır ampul ona verdim bunca zamandır zor kilo alan kızım 600 gr aldı çok mutluyum tabi,merak ettiğim dvit ampul kilo aldırır mi ya da boy uzatır mi?ikinci sorum sayın hocam kızımın ara ara avuç içi ve parmak aralarında kaşıntıli bazen acıyan sivilce gibi döküntüleri oluyor,kendiliğinden geçip o kisimlar soyuluyor parmak uçları özellikle. Bugün yine farkettim bunlar ne olabilir.teşekkür ediyorum Sayın hocam.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 22:00

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 22:04

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 22:10

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 22:13
Hocam Özür diliyorum yanlış yazmışım kızım 41.5 aylik

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 22:18

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2017 Saat 23:31
Uygun bir resim icin, ayak bileklerinin degmesi gerekir.. Ama, bu sekilde bile bariz "O-Bacak" var.
Haklisiniz, biraz duzelme var.

Kizinizin ellerindekiler; vucudunun baska bir yerindeki(ayak parmak aralari olabilir), Mantar enfeksiyonunun
sebep oldugu; iD reaksiyonu'dur. (bir cins allerji)
Supheli her yerine, Nibulen krem, gunde 2x1 surun. (En az 1 ay kullanin)..

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2017 Saat 00:21
Teşekkür ederim hocam,kızımın ayak parmak aralarında mantar farketmedim ama tanıyın kesinlestirmek adına,bu döküntülerin çene ve burun üstünde de oluştuğunu belirtmek istedim,teşhis aynı mı? Bağırsak paraziti de aynı döküntüleri yapar mı hocam bugün andazol içirdim 10ml poposunda ara ara kaşıntı ve ağzinda salya akması oluyordu.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2017 Saat 04:04
Nibulen kremi dokuntu gordugunuz her bolgeye surun, bir zarari olmaz.
Dogru; barsak solucanlari da ayni reaksiyonu dogurabilir.
Eger; barsak solucanlarindan oluyorsa, daha kisa surede (1-2 gunde) eldeki dokuntuler kaybolurlar.

Mesaj Tarihi: 11 Nis 2017 Saat 11:43
Tamam hocam kullanırım teşekkür ederim, 1_2 gün sonra başlasak o zaman daha iyi olur herhalde andazol un etkisi mi diye ayırt etmek adına. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat