Goruyorsunuz, gunumuz doktorlarinin PERISAN hallerini!!! Bir; 6.Hastaligi bile anlamaktan acizler.. Yada sirf kendi cahilligini ortmek icin bu sekilde uydurdu.. Ilac allerjisi imis!!! LAF!! Ayrica da; damardan verilen Parol ile, icirilen Calpol surup ayni ilaclardir.. Beraber verilmeleri durumunda, Karacigerde harabiyet olur ve ALT, AST yuksek cikar.. WBC:8,7 gibi cok dusuk bir degerde olmasi da; hastaligin viral oldugunu ve ASLA Antibiyotik verilmemesi gerektigini gosterir..
Son yapilan calismalarda, Cranberry'nin meyva olarak yenmesinin, "kapsul" seklinde alinmasindan cok daha etkili oldugu anlasildi.. Cranberry'i; ya meyva olarak yedirin, yada haslayip, suyunu icirin.. ".....idrar yolu enfeksiyonu olmaması için iki günde bir yaban mersini kapsülünü yoğurduna karıştırıp yediriyorum...." Boyle bir uygulama yok!! Olsa, butun cocuklarin almalari gerekirdi..
Dikkat ediyorsunuz degilmi!!! IYE diyorlar, barsak enfeksiyonu diyorlar, ama ASLA, Grip demiyorlar!! SAKIN; EEG cektirmeyin.. Bu kadar da aptallik olmaz yani!! Sik hasta olmamasi icin; insan temasini azaltin.. Eger; atesin 3. gunu evde otursa idiniz ve hic hastaneye gitmese idiniz, bunlarin hicbirini yasamiyacaktiniz...
Yazilarimi okumus olsa idiniz; Havale'den de korkmazdiniz.. Hangi sayida ve ne siklikla Havale gecirirse gecirsin, beyinde harabiyet olmaz.. O aptallar; Sara nobeti ile Havale'nin ayni oldugunu zanneden, cahillerdir.. Havale beynin kendini koruma mekanizmasidir. 10 seneden beri anlatiyorum.. Ilk sayfadaki Yazarlar kisminda, benim; "Ates ve Havale" ile ilgili makalelerimi okuyun.. Yoksa bu sahtekarlar sizi daha cooook dolandirirlar..
|