Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Andorex,ımumax sprey

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56171
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 18:36

Konu: Andorex,ımumax sprey
Mesajı Yazan: sudan çıkmış balık
Konu: Andorex,ımumax sprey
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2017 Saat 00:08
Merhaba Hocam.Kızımın birkaç gündür burun akıntısı vardı.Az önce uykusundan uyanıp boğaz ağrısı yüzünden ağlamaya başladı.Ateşi yok.Andorex sprey ya da ımumax sprey önerir misiniz? Öksürük yok ama yine de ballı limon yapayım mı? Burun akıntısı için coldmix ve serum fizyolojik kullanıyorum zaten

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2017 Saat 07:48
Bir zahmet yasini yazsa idiniz!!!!!!!
Andorex; 6 yas altina onerilmez.
Imumax: Ne bunu nede, bagisikligi arttirici diye satilan sahtelar ilaclarinin hicbirini onermem..
Nerden ogrenirsiniz, boyle sacma sapan ilaclari!!!

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2017 Saat 23:20
Merhaba. Kızım 4 yaşında. Andorex almadım. Imumax3 spray aldım.Boğazda rahatlama oldu spreyden sonra.Deride kızarıklık yok.İnatçı ateş var.Bugün 2. günümüz. Calpol ve pedifen kullanıyorum.Burun akıntısı için 5 gün illiadin kullanıcam.Kulakta iltihap olmasını önlüyormuş.Fikriniz nedir bununla ilgili?

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 02:45
Orta Kulak iltihabi(Seroz Otit), iltihap degildir..  Sadece viral enfeksiyonlardan sonra, Oztaki borusunun ,
olusan odem ile kapanmasi hadisesidir..
Bu sebeple, TEK BASINA Iliadin damla kullanmaniz yeterlidir..

Boyle; "Mumbo-Jumbo" ilaclari kullanmayin..  Ustunde yazili olan cok ufak yazilari dikkatlice bir okuyun..
Birde bakin bakalim, Saglik bakanligindan Ruhsatlimi??

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 00:24
ilk defa bu hastalığında doktora gitmedik; çünkü biliyoruz antibiyotiği dayayacaklarını.Sayenizde kendimize güvenimiz geldi.Allah tüm çocuklarımızı beterinden korusun. Hastalığın seyri;Ateş devam ediyor fakat ilk 2 günkü kadar inatçı değil.Boğaz ağrısı yok.Burnu tıkalı.İnatçı öksürüğü yok.Geniz akıntısı var.Fakat hastalandığından beri karnı ağrıyor.Daha çok ateşlendiği zaman ağrıdığını fark ettik.ishal ve kusma olmadı hiç.Karın ağrısı için ne yapabiliriz? Maflor hakkında ne düşünüyorsunuz? Karın ağrısı için gidip test yaptıralım mı? Bir cevabınızda FMF den bahsetmiştiniz.FMF için tavsiye ettiğiniz ilacı kullanalım mı? Kızım 4 yaşında.4 yılda 3 kez antibiyotik kullandık.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 00:54
Gaz çıkarma problemi de yok.Gazı gelince rahat çıkarıyor.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 01:35
FMF ile hic alakasi yok...
Grip arazlari yaninda+Karin agrisi(bulanti, ishal) + Domuz Gribi, sakin farkli bir sey yapmayin...

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 22:10
Sevgili Hocam, D vitamini ve omega 3 ile ilgili yazılarınızı okudum.Resimde gördüklerinizi Amerika’dan getirdik.Şu ana kadar D vitamini ölçümü yaptırmadık.Kızım 4 yaşında .Şişeyi olduğu gibi içirelim mi?
Kızım balığın kokusunu sevmediği için balık yediremiyoruz.Omega 3 ün çilekli olanını görünce aldık.Yemediği için omegadan takviye ederiz diye düşündük.

Sorduğumuz sorulara yazdığınız her kelime beni ve eşimi çok mutlu ediyor. Size çok teşekkür ediyoruz.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 23:32
Hediye geldi ise, kullanin.. Para verip, almaniza degmez...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat