Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55009
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 21:15

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: nisam
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2016 Saat 20:45
Wbc 9.4
Rbc 5.21
Hgb 13.2
Hct 38.5
Mcv 74
Mchc 34.2
Plt 264
Lym% 39
Lym# 3.6
Mon% 9.5
Mon#1
Gran% 51.5
Gran# 4.8
Rdw 12.6
Pct 0.210
Mpv 8
Pdw 9.7
Mch 25.3
Hocam kızım 5 yasında 25 kiloda.yaklaşık bir aydır öksürük burun akıntısı var artıp azalan. İki defa kesildi gibi olup birden kuru öksürük başladı akıntısınız gece de öyle çok öksürüyor.birkaç gün böyle geçtikten sonra burun akıntısı başlayınca öksürük azalıyor ama hiç kesilmiyor. Simdi iki üç gündür yine böyle çok aşırı sık sık öksürüyor. Kesildi gibi oldu aksamına birden başladı yine. Burun akıntısı Yok uzun sürdü öksürük hali.uykusuz kalıyor çok yoruluyor artık hocam. Bugün dra gittik iğne birkaçta şurup verecekti ben kan tahlıli istedim sonuçlar yukarda ki gibi. Tahlilden önce üşütmeye bağlı alerjik başlamış dedi. Verdiklerini almadım. KBBye de gittik oda aureus diye alerji şurubuyla vicksvapodry verdi onları da almadım. Hocam lütfen ilginizi alakanızı eksik etmeyin bizden de. Çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2016 Saat 21:53
Kuru öksürüyor çok sık ya 😰😰

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2016 Saat 03:03
Hocam size yazdığımın sonraki günü ateşlendi Yani bugün bütün gün ateşi 38.8 a çıktı en dazla.
Öksürük dolu dolu burun akıntısı Yok gibi birşey denizsuyurla yaptığımda da az çıkıyor ama yeşil kopkoyu
Bir akıntı. Bizim sıkıntımız ateşsiz başladı ve 1 ay sonunda ateşlenmeye başladı. Az önce bir yazınınızda
okudum sonradan ateş çıkarsa antibiyotik gerekebilir diye ama bir gün önceki tahlile göre de birşey cıkmadı
Birgün de hemen değişirmi olayın rengi kafama takıldı hocam ne dersiniz bu duruma. Genizakıntısından dolayı
ağız kokusu oluyor o da bu aksam başladı. Dili beyaz ama anlayamadım. Dr a gitsem hertürlü ilacı dayar olmadık
tedaviler uygulamaya çalışırlar oyuzden sizden ricam cevap verin lütfen. Tesekkür ederim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2016 Saat 21:02
Tatilde oldugumu yazmistim.....
Su anda durumu nasil??

Mesaj Tarihi: 19 Ara 2016 Saat 21:35
Atlattık su an hocam çok şükür balgamlı öksürüğü ve burun akıntısı
Dışında bişeyi kalmadı kızımı yoran.
Dişetinde ön kısmında yara çıkmış bu aksam acıdığını söyledi
Ne yapsam bilemedim hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2016 Saat 09:07
Hic bir sey yapmayin, agiz ici yaralari; tukrugun iyilestirici etkisi ile hemen duzelirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat