Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1 aylık öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54600
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 16:26

Konu: 1 aylık öksürük
Mesajı Yazan: mrvsmt
Konu: 1 aylık öksürük
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2016 Saat 17:42

merhaba hocam bayadır size yazmıyorum,kızım 2.5 yaşında 13.200 kiloda... 1 aydır öksürüyor,ilk başladığında 1 gün ateşi oldu burun akıntısı falan vardı..öksürük gecmeyince kontrol amaçlı doktora götürdüm,boğaznda hafif enfeksiyon ve geniz akıntısı var dedi,antibiyotik ve iburamin zero+peditus verdi.Ben kızıma çok antibiyotik veren birisi degilim,iburamin zeroyu kullanmadm ama antibiyotiği verdm hocam,bi 5 gün kullandm bıraktım..bir hafta falan iyidik,şuan yine öksürüğü ve burun akıntısı devam ediyor,2 gün geçiyor öksürük hoop yine başlıyor,öksürük genelde yattığı zaman oluyor,ve son 3 gündür falan daha fazla ve kuvvetli öksürmeye başladı,bugün yine doktora kontrole götürdüm ciğerleri ve boğazı iyi ama geniz akıntısı var dedi...klamoks +peditus+iburamin zero yazdı...

şimdii asıl sorum şu hocam,antibiyotik kullanmak istemiyorum,bu geçmeyen 1 aydır süren öksürük ve geniz akıntısını nasıl geçiricem?

bal+zencefil+karabiber veriyorum,sabahları da herzaman ıhlamur içer kızım..bu yaptıklarımla bu şikayetmizi geçirebilirmiyim? 
(not: peditus konusundaki düşüncelerinizi biliyorum)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mrvsmt
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2016 Saat 16:14
Hocam cevabınızı bekliyorum,kızıma tedavi başlamadım,sizin söylediginizi yapıcam,bekliyorum o yüzden,beni yönlendirin lütfen...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2016 Saat 19:03
Oncelikle eski mailleri okuyun.......
1- ATES olmadigi surece; Antibiyotik gerekmez..
2- ATES+Dil ustunde pas ve/veya Agizda pis koku olmadigi surece; Antibiyotik gerekmez.
Verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Cok okumaniz lazim...COK..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat