| 1- Bana niye soruyorsunuz?? Bunun cevabini en iyi gene oglunuz bilir. Her cocuk farklidir.  Muhim olan; cocuk istediginde, memeyi vermenizdir. Bazi doktorlara; her hasta icin ayri-ayri program yapmasi zor geldiginden, her keze ayni; beslenme saatlerini gosteren cetveller verirler. Bu sistem cok  yanlistir. Siz cocugunuzun tepkilerine bakin. 2- O "bobrek" sahtekarligini sirf 2-3 defa daha US yapabilmek icin, her dogum yapana soyluyorlar..  Hic "bobreklerinde genisleme" olmadan dogan bebek YOK!!! ERKEK bebeklerde; IYE olmaz... Bunlar tam bir sahtekar.. Tabiiki hersey normal cikacak.. Alacagini aldi sahtekar!! Eger daha yapilacak tetkik olsa idi, sizi gene surundururdu. Turkiye'deki kadar SAHTEKAR  Nefrologlar dunyada yoktur. Yapilanlarin tumu sahtekarliktir.. Sizi iyi oymuslar..  Daha soyulmaya niyetiniz varsa, bu pezevenklere gitmeye devam edin!!!! 3- Erkeklerde ; "Kalca cikigi olmaz!!!  Tabiiki,  GENE her sey NORMAL cikti!!! Paraniz coksa, enseniz kalinsa, gidin, tokatlasinlar!!! 4- Tam sahtekarlar.. Yaptiklari sahtekarlik: Bebek "Kan Degerleri" ile, Eriskin "Kan Degerlerini" mukayese etmektir..    5 aylik bir bebekte, HGB alt siniri:10g/dL iken, Eriskin erkeklerde: 13g/dL dir. Bu sayede Turkiye'de butun bebekler de Anemi varmis gibi bir tablo ortaya cikar. Bu sahtekarligi baslatan; Turkiye'nin en buyuk sahtekari olan, Saglik Bakanligidir. O sebeple, sakin devletten bir yardim filan goreceginizi zannetmeyin.  Turkiye'de acilan, it surusu kadar Hastaneler bu sekilde sahtekarliklarla para kazanip, kredi borclarini size odetiyorlar. Tek kurtulusunuz, benim yazilarimi okumaktir.  Keski ilk dogdugunda, okumaya baslasa idiniz. Bu arada bir sorayim!!!!  Dogdugunda, Kulagi isitmiyor filan da demedilermi!!! Mutlaka demislerdir! Bundan sonra bu sahtekarlara gitmeye devam ederseniz; , cocugunuza; "Otizm suphesi var" diyecekler!! 

|