Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

KAPANMAYAN VE AKINTILI GÖBEK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54011
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 19:34

Konu: KAPANMAYAN VE AKINTILI GÖBEK
Mesajı Yazan: elmeryem
Konu: KAPANMAYAN VE AKINTILI GÖBEK
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 14:37
HOCAM ARDAHANDA İKAMET EDEN ARKADAŞIM 7,5 AYLIK ERKEN DOĞUM İLE 2.840 GR VE 4 CM BO İLE BİR KIZ BEBEK DÜNYAYA GETİRDİ. ÇOCUK ŞUAN 33 GÜNLÜK. ÇOCUĞUN GÖBEĞİNİN GEÇ DÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞTÜKTEN SONRA KAPANMADIĞINI VE İÇİNDEN SARI AKINTI GELDİĞİNİ SÖYLÜYOR. HASTANEYE ÇOCUK DOKTORUNA GÖSTERİLMİŞ DOKTOR BENİM YAPACAĞIM BİŞEY YOK ÇOCUK CERRAHİSİNE GÖSTERİN DEMİŞ. ARKADAŞ ARDAHANDA ÇOCUK CERRAHİSİNİN OLMADIĞINI SÖYLÜYOR.ÇOCUĞUN BU HAFTA BİR AYLIK AŞISI YAPILMIŞ SONRASINDA ÇOCUKTA 38 DERECE ATEŞ OLMUŞ ARKADAŞIM AŞIDAN MI GÖBEKTEN Mİ OLDUĞUNUN TEDİRGİNLİĞİ İÇİNDE . ÇOCUĞUN GÖBEĞİNE AİT RESMİ GÖNDERİYORUM HOCAM DEĞERLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 14:42

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 20:24
Bir de hocam çocuğa ateş düşürücü pedifen bir çay kaşığı vermişler çocuk öğlenden beri Aralıksız uyuyormuş anne uyandırıp emzirmeye çalışmış ama çocuk uyanıp tekrardan uyuyormuş

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 20:28
Bazen bebeklerde gorulen;  "Gobek Granulomu"... Simdiki Cocuk  doktorlari; astim ve Reflu'den baska
hastalik ismi bilmezler o yuzden, bu kadar basit bir konuyu bile bilmemesi Turk doktorlar icin normaldir..

Cocuk Cerrahi filan gerekmez, "Gumus Nitrat" kalemi ile yakilmasi gerekir.. Saglik memuru bile yapar.
"Yakilmasi" derken merak etmeyin, Kimyasal yanik olup, bebek bir sey hissetmez..
Eger, bu kadar basit bir tedaviyi bile yapmaktan ACIZ iseler; gobek cukurunu; kolonya ile temizleyin,
kuruduktan sonra, bir tutam kadar bildigin sofra tuzu koyun.
Ilk gunler, bu tuz;  su cekecek ve gobek cukuru sulanacak, normaldir. Her actiginizda, silip kurulayin ve
tuzu tekrar koyun.

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 20:46
Hocam çocuk sürekli uyuyormuş diye hastaneye götürecekler şimdi pedifen ağır mı geldi çocuğa o yüzden mi uyuyor çocuk

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 21:02
Bu yasta Pedifen;VERILMEZ!!! 
1- 6 AYDAN KUCUK COCUKLARA VERILMEZ...
2- Agirligi 7 kilo'dan az olan cocuklara VERILMEZ....
Manyakmi  bu doktor!!!

Hadi o geri zekali doktor okuma ozurlu!!! Ya siz ne halt etmeye ilacin icini okumadan veriyorsunuz?????
Sonucu yazin!!!  Bu doktorlara hic guvenilmez..

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2016 Saat 11:51
Sayın Hocam Çocuğu Bir gece müşahade altında tutmuşlar bu süreçte kan tahlilleri temiz çıkmış serum bağlamışlar ve çocuğun soğuk aldığını söylemişler.( öksürme ve hapşırma varmış çocukta) serum fizyolojik vermişler burun tıkanıklığı için bebek şuan kendinde teşekkür ederiz hocam vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı.

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2016 Saat 19:16
Kacin.... Emebilen, agizdan gida/su alabilen bir cocuga, Serum gerekmez. KACIN...
Gobek halloldumu??

Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2016 Saat 09:45
hocam göbek için antibiyotik krem kullanıyorlarmış sizin bilgileri ilettim ve okuttum kendilerine ama kremi devam ettiriyorlar. 

Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2016 Saat 19:13
Is uzayacak..... Kendileri bilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat