Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Başka Evde Uyumayı Reddediyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5357
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 04:43

Konu: Başka Evde Uyumayı Reddediyor
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Başka Evde Uyumayı Reddediyor
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2008 Saat 14:24
Merhabalar Özlem Hanım.

Dün bir misafirliğe gittik ve kızımdan korktum çünkü uyuduğu yeri çok ama çok yadırgıyor. O kadar çok uykusu olduğu halde bir türlü uyumadı. Daha önce de yılbaşı gecesi bir misafirlikte kalmak için gittiğimiz halde uyumaması nedeniyle mecburen dönmüştük.Ouch 
Aslında kızım normalde çok güzel uyku düzenine sahip maşallah. Mesela akşam 10.30da yatsa sabaha kadar uyanmadan 09.30-10.00 arasında uyanır. Hatta daha da uzun uyuyabiliyor.
3 gün sonra İstanbul'a misafirliğe gideceğiz ve orada huyu değişecek diye korkuyorum ve bu tedirginliği bir türlü atamıyorum üzerimden. Napacağım ben yardım edin bana lütfen.
Uyuduğu odada dikkat ettiği iki şey var biri büyük bir lamba diğeri de duvar tipi ısıtıcı. Onları gözüne kestirip gözlerini kapatır arada bir de kontrol eder benim kızım. Avize kadar büyük lambayı da ısıtıcıyı da taşıyamam ki.Unhappy Bana başka bir evde uyumasını kolaylaştırmak için fikir vermenizi rica ediyorum.
Nil ve ben size şimdiden teşekkür ederizClown

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 14:00
yanıt biraz geç oldu ancak böyle durumlarda öncelikle evde afrklı odalarda ,yataklarda alıştırmaya başlamanızı öneririm. pek çok erişkinde başka evelerde yatağı yadırgar, bu durum çocuklar için korkutucu da olabiliyor. evdea lıştırma yapmanın dışında başka yerlerde uyurken onun yanında uzun kalmak yanına onu sakinleştirebilecek bir oyuncak vermek iyi olabilir.

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat