Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53533
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 22:14

Konu: Öksürük
Mesajı Yazan: ilkinur
Konu: Öksürük
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2016 Saat 08:22
Merhaba Kadir bey oğlum 6 yaşında cumartesi sabahı öksürük başladı dvm etti sabahları kalkınca yoğun oluyor gece öksürmüyor ama öksürük kuru değil gürültülü dolu dolu onun dışında ateş yok iştahı yerinde iki gündür ben perebron veriyorum ne yapmalıyım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2016 Saat 21:10
Perebron'a devam edin, ilaveten, Limonlu bal, ColdMix kullanin.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2016 Saat 09:27
Peki perebronu en fazla kaç gün kullanabiliriz uzun süre kullansak bir zararı olurmu 

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2016 Saat 18:23
Luzumsuz yere, bosuna oksurtmus olursunuz.

Mesaj Tarihi: 20 Haz 2016 Saat 08:35
Kadir bey perebron toplamda 7 gün kullandım limonlu bal ve coldmix de kullandım bugün on gün oldu ama öksürük geçmedi ama çok şükür ateş olmadı yemesi içmesi keyfi yerinde sabah okula giderken yine öksürünce artık bir ölçek bricanly verdim birde illadin sıktım saçmalamış olabilirim belki :( ne yapmam lazım artık kadir bey bukadar uzun öksürük olurmu oğlum üç kere zatüre geçirdi o yüzden korku kaldı bende doktorada götürmüyorum inat ettim neyapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim 

Mesaj Tarihi: 20 Haz 2016 Saat 19:24
Bazi virusler bu sekilde uzun sureli oksurukler yapabiliyorlar.. Bu durum, bilhassa bu yastaki cocuklarda
cok sik gorulur..
Sakin Bricanyl surup dahil hicbir oksuruk surubunu kullanmayin.. Bu ilaclari her kullanisinizda; 3-5 gunluk
"Sahte iyilik halini" takiben, zaturre gelisir.
Eski mailleri okuyun... Bilhassa bu sahtekarlikarin nasil 3 safhada uygulandigini iyi ogrenin...

Mesaj Tarihi: 20 Haz 2016 Saat 19:31
Birkere verdim birşey olmaz birkereden inşallah hiç birşey vermiyim ozaman sadece bal limon coldmix dvm edelimmi 

Mesaj Tarihi: 20 Haz 2016 Saat 21:19
Evet.... Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 20 Haz 2016 Saat 21:57
Şuan ateşi var 38 derece ateş yoktu başladı 

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2016 Saat 03:11
Eski mailleri okuyun...
Agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmez..

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2016 Saat 15:11
Dilde pas yok pis koku yok iş teşekkür ederim kadir bey 

Mesaj Tarihi: 23 Haz 2016 Saat 08:49
Merhaba Kadir bey oğlumun ateşi pazartesi ve salı oldu ve 38 i geçmedi yanlız ben ateş bitince öksürük de biter diye düşündüm ama öksürük hala sürüyor perebron tekrar başlıyımmı kadir bey sakıncası varmı bu kadar uzun sürmesi normalmi öksürüğün geceleri uyurken yok gündüz var dediğiniz gibi diğer bal limon serum fizyolojik.coldmix e dvm ediyorum 

Mesaj Tarihi: 23 Haz 2016 Saat 19:34
Genellikle, Griplerde; atesli devre:3-5 gun surer, Grip devresi (oksuruk ve /veya burun akintisi) 2-3 hafta surer.
Eski mailleri okuyun...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat