Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

popoda kaşıntılı pütürler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53504
Tarih: 08 Ağu 2025 Saat 16:19

Konu: popoda kaşıntılı pütürler
Mesajı Yazan: selamet
Konu: popoda kaşıntılı pütürler
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2016 Saat 00:20

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2016 Saat 00:26
hocam kusura bakmayın bu resmi gönderene kadar bayağa boş mesaj atmışım.hakkınızı helal edin vaktiniz aldım. hocam 21 aylık oğlumun poposunda 1 aftadır bu pütürler çıktı,oğlumun eli sürekli burda ,sürekli kaşıyor, ultralon pomat sürdüm, ara ara anestol pomat sürdüm,sebamed pişik kreminden sürdüm hepsini ayrı ayrı denedim hiçbirinden bir sonuç alamadım. doktora götürmem gerekiyormu hocam, ya ahangi ilacı önerirsiniz hocam. allah razı olsun,rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,rabbim sizi başımızdan eksik etmesin inşallah.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2016 Saat 03:27
Kapali kaldigindan ve sicak etkisi ile; isilik dokmus..
Her gun banyo yaptirin, serin tutun, alti uzun sure islak kalmasin.
Sakin Turk doktorlarina gostermeyin, onlar "Allerji" derler..

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2016 Saat 02:19
Hocam,mecburen altini bağlıyoruz. Her altıni actiğimda belden aşağısıni yikiyorum. Amaveli sürekli orda, sürekyli kaşıyor, daha kötü oldu, hatta ön tarafındada çıkmaya başladı. Banyo dışında yapacağım birsey varmı hocam, kaşıması zararlımi hocam,şuan poposu çok kötü oldu hocam, ne yapacağımı şasırdım. Onereceginiz bir ilaç varmı hocam. Allah razi olsun hocam,çok teşekkür ederim hocam

Mesaj Tarihi: 14 Haz 2016 Saat 07:22
Her altini actiginda; Furacin pomat surun.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2016 Saat 22:39

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2016 Saat 22:42
hocam son durum bu halde,her alt açmada furacin kullanıyorum ama bir değişiklik olmadı hocam. başka yapacağım birşey varmı hocam.allah razı olsun hocam.

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2016 Saat 07:29
Biraz daha devam edin.

Mesaj Tarihi: 21 Haz 2016 Saat 23:03
hocam resim eklmeye calıştım ama beceremedim, durum size daha önce gönderdiğim resimdekinden daha kötü, hiç bir geçme belirtisi yok hocam. 20 gün olacak neredeyse. eliyle sürekli kaşıyor,bezini çıkartmaya çalışıyor, kaşımaktan kanatmaya başladı hocam. her alt açmaya furacin krem kullanmaya devam ediyorum. bundan sonra ne yapmam lazım hocam, furacin iyi gelmedi hocam. o pütürler iyice sertleşti. bundan sonra ne yapmalıyım hocam. allah razı olsun hocam, her dam dualarımdasınız, rabbim size hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.çok teşekkür ederim hocam herşey için.

Mesaj Tarihi: 22 Haz 2016 Saat 05:24
Furacin'e devam edin, ama her surusten evvel;  Eczanede hazirlanacak olan, "Eau Borique %3 sol. 300ml"
ile poposunu nemlendirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat