Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz altında şişlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53311
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 02:18

Konu: Göz altında şişlik
Mesajı Yazan: kuzeyim
Konu: Göz altında şişlik
Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 20:23
.   Hocam oğlum 19 kg 106 cm 4 yaşında grip bitti burun tıkalı zor açıyorum iliadin kullanıyoruz 4-5 gündür sağ gözde gözyaşı akmaya başladı iliadine devam ettim bugün göz altı şişti burun ile göz arasında sertlik oluştu kızarıklık yayılıyor acıdığını söylüyor ve o bölge oldukça sıcak umarım resmi gönderebilmişimdir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 22:53
Bir Goz Doktorunun gormesi iyi olur.

Mesaj Tarihi: 26 May 2016 Saat 15:55
Hocam bu gün göz doktoruna gittik gribe bağlı burundan kaynaklı olduğunu gözyaşının burundan tahliye olamadığını söyledi ödem yapmış soğuk sulu havluyla maşaj yap dedi kbb ye yönlendirdi sık sık burnuda kanıyordu zaten kbb de röntgen çekildi sağ sinüslerin tamamen dolu olduğunu ve soldada biraz olduğunu söyledi yarın mutlaka tekrar görmek istiyorum dedi verdiği ilaçlar allerset polivit profenid macrol ateş hiç olmadı Ateş düşürücü vermiş vitamin vermiş ne alakası varsa allerji ve kaşıntı ilacı vermiş sıradan bir grip geçirmiştik oysaki bu durumda antibiyotikte gereksiz dimi hocam tuzlu su yeterli sanirim ama hala tıkalı burnu

Mesaj Tarihi: 27 May 2016 Saat 18:15
Tamam... Benim icin yeterli bilgi verdiniz.....
Ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Sadece; Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla her iki burun deligine damlatin(5 gun)...
Damlatma esnasinda, cocuk sirt ustu yatar durumda olsun ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini
ayni tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. Sonrasinda, 5 gun kadar Serum fiz(tuzlu su) kullanin.

Mesaj Tarihi: 30 May 2016 Saat 22:07
Hocam gözü geçti hafif bir morluk kaldı yerinde ilaçları hiç kullanmadık şuan kafam acıyo diye ağlıyo anne sallayıncada çok acıyo diyo baş ağrısımı anlamadımki sinüzitlemi alakalıdır hocam

Mesaj Tarihi: 31 May 2016 Saat 01:23
Sinuzit hali tam gecmemis olabilir. Gerekirse, bir gun ara verip, tekrar 5 gun Iliadin damla kullanin.

Mesaj Tarihi: 31 May 2016 Saat 01:37
Hocam size yazdıktan sonra kusma başladı uyanıp kusuyor sinizüt mide bulantısı yaparmı gece öksürük nöbetleri ve göz altı morlukları sinüzitemi bağlı özür dileyerek soruyorum sinizüt iliadın ve serum fizyolojikle tamamen iyileşebilen bir hastalıkmı çünkü biz toplum olarak sinüziti sinüslerin iltihablanması sanıyorduk

Mesaj Tarihi: 31 May 2016 Saat 02:26
1- Baska bir hastalik basliyor olabilir. Eger; Gastroenterit ise, sakin ilac/antibiyotik vermeyin... Gozleyin.
2- Gerek Sinuzitler, gerek Orta kulak iltihaplari; iltihap degillerdir. Sinuzitte; sinus agizlarinin, Orta Kulak
Iltihabinda, Oztaki borusunun acilip, icindeki sivinin bosalmasi ile iyilesirler.

Siz ben ne diyorsam, ona bakin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat