Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kilo

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53249
Tarih: 03 Kas 2025 Saat 11:00

Konu: kilo
Mesajı Yazan: belinayyalçın06
Konu: kilo
Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 16:06
hocam öncelikle başınız sağolsun.. daha öncede yazmıştım size bu konuyla ilgili kızım 120 cm boyunda 40 kilo bugün kulak ağrısı için doktora götürdüm.. doktor kilosundan dolayı bi endokrinoloji doktoruna götürmemi söyledi.. doğumundan bu yana kilolu bi bebek ayrıca doğdundan itibaren tüylü bi çocuk kolları ensesi kulakları böbrek üstü bezleriyle alakalı bi durum olabilir dedi.. size sormak istedim sizce ne yapmalıyım.. sizin öneriniz nedir bu konuda.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 18:20
Gormeden bir sey diyemem.
EGER: Bobrek ustu ile ilgili ise, EGER; Adreno-genital Sendrom varsa gorulmesi gerekir.
Boyle cocuklarda da; "aydede yuzu" ve karinda hamilelerde oldugu gibi deri catlaklari (verjitur) vardir.

Mesaj Tarihi: 21 May 2016 Saat 19:42
ne önerirsiniz peki bi doktora götürmelimiyim.. türkiyedeki doktorların ddurumu malum hocam bişey için götürüyosunuz onlar hiiiç alakasız var olmayan bişeyi çıkartıveriyorlar.. bu yüzden tedirginim.. 

Mesaj Tarihi: 22 May 2016 Saat 19:19
Dogru..  3-5 hastalik bilirler ve illede her hastaligi o 3-5 hastaliktan biri imis gibi teshis koyup tedavi
uygularlar.
EGER; etrafinizda guvenilir doktor yoksa, yuzunun ve ayakta; onden ve yandan, sadece kulotlu resimlerini
gonderin.

Mesaj Tarihi: 28 May 2016 Saat 11:29
hocam taş düşürdüğüm için yazamadım size. sizden başka güvenebileceğim bir doktor yok bildiğim.. ama resim yükleyemiyorum.. rica etsem yönlendirebilirmisiniz

Mesaj Tarihi: 28 May 2016 Saat 18:47
Moderator arkadaslar yardimci olacaklardir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat