Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulaşan kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53098
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 08:21

Konu: Bulaşan kusma
Mesajı Yazan: Didemerve
Konu: Bulaşan kusma
Mesaj Tarihi: 12 May 2016 Saat 00:30
Kadir Bey. Yoklugunuzda basımızdan gecenı anlatmsk istıyorum. Belkı baskalarına da faydası olur.yeni sayılan bır uyeyım ama okuyorum. Ikı hafta once 8 yasındakı kızım gece kusmaya basladı 20 yı gectı kusması sayamadm. Geceyı oyle gecırdık ertesı gun esımın ısrarıyla doktora gıttık. Muayne ettı kan ıstedı. Gozleme gıdın serum takılacak dedı. Serumun ıcerıgıne baktm anıbıyotk ates düşürcu ve metpamıd. Neden yazdınız bunları henuz tahlıl bıle vermedık antıbıyotk nıye. Atesı yok ayrıca dedım. Sız bılırsınz bekleyın o zamn dedı. Ayrıca ıdrar yolu enf olabılır neden ıdrar ıstemedınz dedım. Bence bana gıcık oldu:) tahlıl cıktı. Hıcbırsey yok. Idrarda nıtrt negatf. Ama yıne de enf var ıdrar yollarnda dıyor. Halbukı ıdrarı benm zorumla ıstedı!!! Bu arada sadece bulantı kesen bı serum taktılar cocuk rahatladı. Ertesı gun 11 aylık kızım aynı sekılde kustu tüm gün. Fakat onda da ates ıshal yok. Herkesle cebelleserek doktora goturmedm. Bol bol emdı kustu. Mıkrobu attı. Uc gun de sıvı kaka yaptı cokca. Ve ertesı gunler bızım cocuklarla temas eden tum aıle anneanne teyzeler vs. Kustu. Yaklask bı on kişiye bulastı. İşin ilgınc tarafı bana ve babasına bulaşmadı. Mıkrobık bırsey oldugunu esım de anladı ben de SİZİN SAYENİZDE HAKLI OLMANIN VE BILINCLI OLMANIN GURURUNU YASADIM. ALLAH SIZDEN RAZI OLSUN. Belkı annelere tecrube olur dıye anlatmak istedım. bızı aydınlattıgınız ve bılınclendırdıgınız için tesekkür ederım. Sızı yetıstıren annecıgınız de nur içinde yatsın.

-------------
Selinserranınannesi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 May 2016 Saat 19:04
Sagolun... Eminim; boyle boyle Turk halkinin gozu acilacak ve Turkiye deki doktorlarin ne MAL olduklarini
ogrenecekler.
Evet, yedikleri-ictikleri bir gidadan mikrop kapmislar, sadece bu mikrobu daha evvel alip, bagisiklik
kazananlar hasta olmamis...
Evet, kac senedir anlatmama ragmen, Turk doktorlari  israrla IYE teshisini yanlis yapmaktadirlar..
Bu da; aldiklari keriz egitim sonucu olan bir durumdur. Yoksa, bir sahtekarlik bu kadar yaygin olamaz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat