Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

6.ay asilari

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53029
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 00:52

Konu: 6.ay asilari
Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Konu: 6.ay asilari
Mesaj Tarihi: 07 May 2016 Saat 10:30
Hocam oncelikle basiniz sagolsun.mekani cennet olsun. kizim 5.5 aylik.15 gun kadar sonra saglik ocaginda 6.ay asilari yapilacak.1.Rotateq ...2.si karma....3.sü pnomokok...4.sü cocuk felci...5.si hepatit ....simdi hocam sizin tek bacaktan iki asi yapilmaz dediginizi biliyorum.Lakin malesef burda bunda bihaberler ve yapiyorlar.rota ve cocuk felci agizdab veriliyor.geriye 3 asi kaliyor bu da demektir ki tek bacaga iki tane diger bacaga 1 tane vuracaklar.lakin ben sizin dediginizi yapmak icin asilardan bir tanesini 7.ayina ertelemek isteyecegim.Buna gore hangi asisini 7.ayina erteleyeyim..hepatit mi,karma mi yoksa pnomokok mu?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2016 Saat 19:07
Hepatit asisin; ZATEN, omuz adelesine(Deltoid adeleye) yapilma MECBURIYETI VERDIR!!!
Pnomokok(KPA) asisini bir bacaktan, 5'li karmayi diger bacaktan yaparlarsa, bir hata olmaz.
Cocuk felci(Polio) ve Rotateq asilari ayni anda agizdan verilebilir.

Mesajı Yazan: zehraeroğlu
Mesaj Tarihi: 07 May 2016 Saat 21:55
Hocam malesef burda bacaga yapiyorlar.hatta buyuk kizimada bacaktan yapildigi icin size sordugumda tutmama ihtimali yuzunden  kanda bi ara baktirin demistiniz.baktirmistik tutmustu.simdi ufak kizimda benim istegimle koldan yapmazlar.zaten 1 ve 2.dozunu da bacaktan yaptilar.o yuzden soruyorum bari ayni bacaktan iki asi yapmalarina engel olayim.hangisini 1 ay sonraya atabiliriz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2016 Saat 18:45
Zaturre asisinin acelesi yok, onu tehir edin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat