Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

parmak emme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5292
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 15:14

Konu: parmak emme
Mesajı Yazan: elcinim
Konu: parmak emme
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2008 Saat 00:27
merhaba Özlem hanım:
gecmıs konulara baktım ama sorumla ılgılı konu bulamadım.benım 9,5 aylık bı kızım var ve hıc emzık kullanmadı alıstırmaya calıstım nedense Unhappybasıma geleceklerı bıldıgım ıcın sanırım.(cunku bana parmak emmeyı bıraktırmak emzıkten daha zor demıslerdı) kızım parmagını cok emıyo ve bu ay ılk dıslerımızı cıkardık bu seferde parmagı soyuldu ve yara oldu ve hala parmagını emıyoUnhappy bunun ıcın ne yapmam lazım ne zaman bırakır daha dogrusu bırakırmı?cunku etrafımdakı örneklere gore okul zamanı bıle gızlı gızlı parmak emen varmıs ve o parmak emmekten ıncelıyomus.bu konu benı cok tedırgın edıyo.su an tepkı gostermelımıyım?

vakıt ayırdıgınız ıcın sımdıden tesekkur ederım.
saglıcakla kalın
sevgıler Aysegul............

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 13:51
parmak emmeyi bırakmak gerçekten emzikten dah zor çünkü her an elinin altında saklayamaz, yok edemezsiniz.ancak bu alışkanlıktan vazgeçmediği için endişelenmek için çok erken. henüz emme reflkesi tam olarak kaybolmadı bile olayı büyütmeyin, parmak emerken eline bir başka şey vermeyi deneyin. yine de şu dönemde vazgeçirmek için özel çaba sarf etmeyin emmeye halen gereksinimi var

-------------
özlem

Mesajı Yazan: elcinim
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 17:40
tesekkur edrım cevabınız ıcın Smile su an emme refleksı cok yuksek dogal karsılıyorum ama ıste etrafımdakıler benı panık hale sokuyoUnhappy
umarım zamanla gecer.tekrar cok tesekkur ederım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat