Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3 aylık bebek bronşiolit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52441
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 09:49

Konu: 3 aylık bebek bronşiolit
Mesajı Yazan: mehtap8187
Konu: 3 aylık bebek bronşiolit
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2016 Saat 00:56
merhaba Kadir Bey kızım 2 aylıkken abisi hastaydı öksürüyordu ondan hastalık geçti fışkırır tarzda kustu akciğer röntgeni çekildi . akciğerleri enfeksiyon kapmıştı 6 iğne yedi düzeldi.şimdi 3 aylık ben eşim grip oldu 1 hafta hastaydık şimdi tekrar hasta bebeğim bu sefer başka bir doktora gitmiştik o da bronşolit dedi.bunda kusma yoktu sadece terleme öksürük hırıldama balgamlı belirtiler vardı 10 tane iğne , hava makinasında ventolin 4 defa günde pulmicort günde 2 defa , petitus 5 gün 3 defa, burun sipreyi rhinfat , verdi burun sipreyi sadece serum suyu kullanıyorum petitus da vermedim zararlı ilaç diye 2 gün sonrada sizin maillerinizi okudum hava makinesi ilaçlarını kestim doğru mu yaptım acaba ?şuan bu şekilde iyileşme olurmu sizce sadece 3 iğnesi kaldı hırıldama devam ediyor.bundan sonra en ufak bi soğuk algınlığında ciğerine ve ya gögsüne iner mi korkuyoruz.balgam olması durumunda hastaneye gitmeden ne yapmam gerek.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2016 Saat 06:46
Keske ilk gun sorsa idiniz. O ignelerin ne faydasini gordunuz?? Vicdansiz sahtekar, 3 aylik cocuga bile
Grip icin igne veriyor ha!! SAKIN: Pulmicort ve Peditus'u kullanmayin.
Kortizon kullandiginiz icin, daha kotu olabilir.
Hicmi yazilarimi okumadiniz??
Bu sahtekarlarin nasil; 3 Safhada hastalari rezil ettiklerini hic mi okumadiniz??
Sadece Serum fiz ve sicak buhar kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat