Sayın Kadir Hocam kızimin agiz cevresinde molluskum teşhis edildi sizin eski formlardan okudugum kadariyla tek care sıkmak 1 cımbızlamı sıkıcam pense demissiniz anlayamadım tirnakla sıkinca mikrop kapmazmi daha cok yayilmazmi peki tek care sıkmaksa gozunde yada dilinde cikarsa nasil sikicaz sıktiktan sonra iz kalmazmi sadece baticon yeterlimi baska bi kremde oneriyomusunuz Formda bi uye 1 ay boyunca tretin krem.kullandik gecti yazmis dogrulugu varmi cok cabuk.yayiliyo cunku 2 yasinda ve eli hep o molluskumlarda kasiyo her goren soruyo uzuluyorum daha cogalir tum yuzunu kaplar diye telkindende bahsetmissiniz bikac kez okuttum anande surekli.okuyo lakin henuz fayda gormedik bu illet kendi kendine gecermi ne kadar surede gecer hicmi bi ilaci yok dikkat etmemiz gereken detaylar nedir bulasiligini onleyecek bactroban verdi burdaki doktor faydasi olurmu bagisikligi guclendirmek gerekirmi ben sayenizde kızıma bugune kadar ates dusurucu vermeden buyuttum ne olur detayli bilgi verip huzura kavusturun bizi simdiden minnetarim saygilar Alev ATak
------------- Alev Atak
|