|
merhaba Kadir bey kızım 4,5 yaşında. o kadar çok soru var ki? 1-tırnakları ile oynuyor 2-3 defa yapmamasi gerektiğini anlattım. daha sonra dikkatini dagitmaya calistim lakin hala yapiyor.cok fazla uzerine gitmek istemiyorum cunki yapma dedikce yapiyor..korkuyorum tik olcak diye ne tavsiye edersiniz! 2-çikolata gibi abur cubur yiyeceklere cok düşkün dısari cikkmak kabus gibi bizim icin. cikar cikmaz 1 tane alir en az.. 3-çok hareketli enerjisi cok yuksek 4-gece yatarken üstünü hep açar çok çılgın uyuyor 5-1 yasinda kardesi var ilk 4-5 ay kiskandi son 5-6 aydir kiskanmiyor gibi yoksa oyle mi gozukuyor cozemedim 6-çok hareketli oldugu icin ya kafasinin ya burnunun uzerine dusuyor salincagin yatagin koltuklarin tepesinde bir taraflarini kircak diye endiseleniyorum. ben de ev isleri kucuk bebegin islerinden dolayi cok oyun oynayamiyorum babasi gec geliyor gelince en az 1 saat kosturmacali hareketli oyunlar oynuyorlar 7-kizim oldugundan beri 4-5 ev degistirdik calisiyordum 3-4 kres degistirdik esim yaklasik 7-8 ay sehir disinda calisti ben bu degisiklere bagliyorum kizimin durumunu..esimse huyu oldugunu soyluyor . neden oluyor? neler tavsiye edersiniz
|