Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerjimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52086
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 03:29

Konu: Alerjimi
Mesajı Yazan: gamze82
Konu: Alerjimi
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2016 Saat 15:33
Hocam oglum 8 aylik yuzunde kabarciklar olusuo donem donem isilik gibi sivilce sivilce sadece yanaklarinda oluo birde ayni anda poposunda doktor sut alerjisi dedi bende takip ettigimde bir kac gun icinde yogun bir sekilde  yedigim zaman yogurt peynir yumurta sutlu tatli gibi kabario fakat kafama takilio bu alerji olsa hemen reaksiyon gostermeli bizim ertesi gun en etken bu kabartilarimiz olusuo oncelikle popoda bi kacgun sora yuzde olusuo doktor alerji dedi diye cocuga hic bisey yediremiorum ve surekli hiriltisi var buda alerjidenmis sut alerjisi var solunum yolu olarak tepki verio dio ama hic biri hemen ortaya cikmio birde buyuk oglum 8 yasinda oda ruzgarli havada disari cikinca butun yuzu parca parca kabario su toplamis gibi isininca gecio hocam bunlar alerjimi kucugu istahli bi cocuk sebze corbasindan baska bisey yediremiorum cok uzuluorum lutfen yardim edin.....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2016 Saat 17:22
Allerji ile alakasi yok. Turk doktorlari her bir halta; Allerji dedikleri icin, pek kulak asmayin..
Simdiki gibi soguk havalarda ve cok gunesli zamanlarda, yuzune, Vaselin bazli kremlerden surun.
Eski mailleri okuyun, o "Sebze corbasi"  kazigini yemeyin!!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat