Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51566
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 12:59

Konu: Ateş
Mesajı Yazan: jasemiin
Konu: Ateş
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2015 Saat 01:08
Hocam tekrar merhabalar, 45 ve 22 aylık iki oğlum var. Hocam küçük oğlum neredeyse her hafta ateşli grip oluyor. Bu hafta salı günü büyük oğlum sebepsiz ateşlendi akşam başladı sabaha kadar ateşi vardı(39.4) öğleden sonra düştü ve düzeldi. Dün akşam da küçük oğlum ateşlendi( perşembe gecesi) küçük oğlumun ateşi her gripte 40a dayanıyor ateşdüşürücülerle 38.6a kadar yarım saat düşüp tekrar çıkıyor. Ama bu hafta hiçbir grip belirtisi yok burnu akmıyor ölsürük yok sadece sevepsiz 39.3 ile 39.8 arası süren bir ateş var. 2 kere ateş düşürücü verdim(40.5 olunca). Büyük oğlum bir günde bu sebepsiz ateşi atlatırken küçüğü 3 günden az atlatamıyor. Neden bu kadar bağışıklığı düşük hocam? Bu sebepsiz ateşin nedeni nedir? İkisini de hiç antibiyotik kullanmadım bu yaşlarına kadar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2015 Saat 18:19
Buyuk; daha fazla Grip gecirdigi icin, bagisiklik sistemi daha tecrubeli...  Kucuk'de, ayni sayida Grip gecirdikten sonra, oda, hastaliklari daha rahjat atlatacak.

Mesajı Yazan: jasemiin
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2015 Saat 21:02
Hocam birden bire küçüğün de ateşi düştü. Bu grip değil birgünlük ateş yüksekmesi ve iştah kaybı ateşten dolayı. Başka bir belirti yoktu gribe dair. Atlattık bitti çok şükür. Hocam işin tuhaf kısmı büyük hasta olmasa bile küçük sürekli grip oluyor. Yine de sabırla beklicem teşekkürler hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat