Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İlaç(Sudafed expektoran )

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51554
Tarih: 19 Haz 2025 Saat 18:58

Konu: İlaç(Sudafed expektoran )
Mesajı Yazan: hkubrac
Konu: İlaç(Sudafed expektoran )
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2015 Saat 21:56
hocam mrb, oğlum gündüzleri balgamlı ama az öksürüyor, geceleri daha rahat, fakat burnu çok tıkanıklgeçen ay sinüzit için WBC de yüksek olduğu için antibiyotik içmişti, bu ay yine doktora gitsek aynı sonuç olucak , illadin sprey kullanıyoruz.bugün 3. Gün. Okulda Gittiği için düzelme yok.hocam bu durumda yeşil kutulu Sudafed expektoran kullanabilir miyiz? Zararlı olur mu? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 18:51
SAKIN; WBC degerini, Eriskin Referans araligi olan, WBC: 4.4-11.0 araligi ile mukayese etmeyin.
Cocuklarda WBC:17 ustu Antibiyotik gerekir.
Bu sahtekarlik Turkiye'de cok yaygindir, aman dikkatli olun...
Gripler; 2-3 hafta surerler.

Sudafed'in hicbir turunu ve HICBIR benzeri ilaci,  hicbir zaman  KULANMAYIN..

Eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: hkubrac
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 19:49
Peki hocam , yalnız 3 gündür iilladin sprey kullanıoruz.sabah okula giderken 1fıs aksam yatarken bir fıs burun hala tıkalı , hasta olalı 1 hafta oldu ilk hasta olduğunda sümük yeşildi.simdi ise su gibi. Sinüzit için acaba illiadin İ 5 güne tamamlayalım mı?bugüne kadar keyfi iyiydi ama bugün kötüye gidio gibi durumu. Belki yeni hastalık başladı. Oğlum 5 yasında hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 21:36
Iliadin sprey degil, DAMLAsini kullanin...
Iliadin, 3 gun kullandiktan sonra, kulak agrisi olmuyorsa, kullanmayin, Serum Fiz ile devam edin.
Yeni bir Grip kapmis.
Dikkatli olun: Turk Cocuk doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler, hepsine; Allerji, Astim, Bronsit veya Bronsiolit derler... Atessiz zaturre diyen serseriler bile var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat