Balgam balgam balgam
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51063
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 10:34
Konu: Balgam balgam balgam
Mesajı Yazan: Ahmetsaid
Konu: Balgam balgam balgam
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2015 Saat 09:30
|
Kızım altı aylik balgamdan boğuluyor gece aglayarak kalkıyor nefesj tıkanıyorbogazini temizlemek istiyor bağırıyor ağlıyor ve kusuyor balgam sokturucu bir sey önerebilir mısınız
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2015 Saat 18:19
Son; 1 haftadan beri ne ilaclar veriyorsaniz, HEPSINI KESIN...
Gunde:3-4 defa, sicak su buhari cadirina sokun, uyanik oldugu saatlerde, 4 saatte bir, 10'ar damla Serum fiz damlatin, gece basucuna; 2 damla ColdMix damlatin..
Aferin, Peditus, Asist veya Allerji surularindan kullandi iseniz, hastalik uzun surecek. (Bu durum: Sahtekarligin:1.Safhasidir. Tekrar gittiginizde, size Ventolin ve Pulmicort gibi kortizonlu spreyler verecekler(Sahtekarligin,2.Safhasi)
Cok okumaniz lazim cok!!
|
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2015 Saat 18:34
Hic bir ilac kullanmadım ama anladığım kadarı ile ciğerlere mı inmiş durumu kötüye gidiyor ne yapmalıyım
2) ellerini yiyor resmen bu dis kaşıntısı olabilir mı
|
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2015 Saat 18:41
|
Hic ilac kullanmama rağmen neden birinci safhaya düştük biz acaba atesi oldu uc gun dustu vücutta dokuntu oldu altıncı hastalık diye düşündüm simdi yuzunde var govdedekiler daha silik kaldı
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2015 Saat 19:10
Ilac kullanmadi iseniz, isiniz kolay.. O doktorun verdigi HICBIR ilaci kullanmayin, basiniz belaya girmez..
Birinci safha'ya dusmek diye bir sey yok, butun hadise, birince safhada verilen ilaclarin kullanilmasi ile basliyor.
Ister;6.Hastalik olsun veya olmasin, hadise; Viral hastaliktir, sakin Ilac/Antibiyotik kullanmayin...
Benim yazilarimi okuyun.
|
|