gelisim  
       
      Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
        Kategori:  ARŞİV
       Forum Adı:  Gelişim & Davranış Değişiklikleri 
       Forum Tanımlaması:  Arşiv
       URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50984
       Tarih: 04 Kas 2025 Saat 05:14
      
 
  
      Konu: gelisim
       
      Mesajı Yazan: papatyam13
       Konu: gelisim
       Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 18:25
       
      
        
          
	
Hocam merhaba benim 15 aylik kizim var.bugun dr a gittik.boy 76,kilo 9600 cikti dr 1 kilo eksigi var dedi.ben sizin boy kilo cetvelinize baktim degerler normal gorunuyor hatta neredeyse ayina gore sizinkiyle ayni.  1)hocam dr kizima ferrozinc diye bi vitamin verdi kullanayim mi?         2)ben 12 aylik olunca multitabs i birakmistim.dr dan ailce devit 3 ampul istedim.15 aylik kizim icin erken oldugunu soyledi ve her gun vermem icin tekrar devit 3 damla verdi.sizce ne yapmaliyim?damla mi yoksa ampul mu? 3)6 yasindaki oglum icin de ampulun sadece yarisini ver 10 yasindan kucukmus dedi.yarim ampul mu vereyim? Tesekkurler hocam. 
  
  ------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
 
          | 
         
        
      
 
  Cevaplar: 
       
      Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
       
      Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 18:58
       
      
        
          
	
1- Kasten yalan soyluyor.. Size bu yalani soylerken elinde bir; "Boy-Kilo Cetveli" varmi idi?? Kilosu ne cikarsa ciksin ayni yalanlari soyleyip, ayni ilaclari verecek.. Maksat sanki her ay kontrola gitmesi gerekecek bir durum varmis gibi sizi kandirmak.. Bu sahtekarlara pirim vermeyin. 
 
 2- Bir yasindan sonra, herkezin her sene, 1 ampul Dvit3 icmesinde fayda vardir. Lutfen yazilarimi okuyun. Yoksa daha cok kazik yersiniz. 
          | 
         
        
        
       
      
      Mesajı Yazan: papatyam13
       
      Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 19:15
       
      
        
          
	
Hocam elinde boy kilo cetveli vardi.saglik ocagina gitmistik.hocam bu cetvelin bir standardi yok mu?nasil bu kadar farklilik gosterebiliyor?
  ------------- - üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
 
          | 
         
        
        
       
      
      Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
       
      Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 21:59
       
      
        
          
	
Gosterebilir.. Bende 2 cesit "Boy-Kilo" cetveli var. Biri Turk cocuklarina gore, digeri, Amerikali cocuklara gore.. 
 Turk cocuklari sut icmedikleri icin, Amerikali cocuklarin buyume cetvellerine gore geri kalirlar...
 Turk doktorlari cocuklara hem sut icirmezler, hemde Amerikali cocuk gelisimini beklerler.. Daha cok beklerler!!
 Tabii bu arada olan; cocuklara ve ailelerine olur, bir suru gereksiz tahlil, bir suru gereksiz masraf, sonucta karli cikan da bir tek doktorlar olur.. 
          | 
         
        
        
       
      
     |