Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

14 gün(kaka)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50967
Tarih: 20 Haz 2025 Saat 06:19

Konu: 14 gün(kaka)
Mesajı Yazan: Yagmurum
Konu: 14 gün(kaka)
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 14:10
Bebeğim yine 10 günü aşkın kaka yapamadı. Geçen sefer olduğunda sıkıntı yaşamamıştı ama bu sefer çok ağlıyor susturamıyorum. Kıvranıyor ıkınıyor ama yok. Zeytinyağı ile yumuşattım ama hala tık yok. Bebeğim kız. Ayın 12 sinde 5. Ayı bitiyor. 4 aylıkken 7.400 gramdı. Boyuda 64 cm idi.                                                                                                 1:Hangi fitili önerirsiniz veya beklemeli miyim? Sıkıntı çekmiyorsa bekleyin demiştiniz ama bu sefer ki baya sıkıntılı. 14 gün oldu.                                                                                                                                                                              2:İleri zamanlarda tekrar yapmaz ve sıkıntılı olmaz ise kaç gün bekletmeliyim?( annem beni paniğe sokuyor bağırsaklarında sorun olacağına dair) cevaplarınıza çok ihtiyacım var...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 14:10
Sadece anne sütü alıyor..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 20:55
Ikinip-ikinip, yapamadiginda; Gliserin fitil kullanin...

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 23:50
Eski maillerinizde ilaçlar vs kilosuna göre veriyordunuz öyle okuduğumu hatırlıyorum. Gliserin fitili attığım gün yapamazsa tekrar atabilir miyim ve tüm olarak mı atayım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2015 Saat 06:15
Yuzlerce kere anlattim... Gliserin fitil icinde ilac yoktur. Isterseniz 100 kere yapin.

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2015 Saat 02:08
Anladm tamam teşekkürler Kadir bey. Bebeğimden dolayı eski maillere sık sık bakamıyorum. Bakabildiğim kadarı ile görmedim maalesef:/ telaşlanınca acil çözüm için yazıyorum bakamadan kusura bakmayın...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat