Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

tahlil değerlendirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50961
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 20:24

Konu: tahlil değerlendirme
Mesajı Yazan: mefutapsan
Konu: tahlil değerlendirme
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2015 Saat 23:29
merhaba doktor bey 
kızım 8 yaşında bizim sürekli üst solunum yolları şikayetlerimiz oluyordu size anlatmıştık belki alerjik olabilir demiştiniz bizde fakülte hastanesine gittik alerji testinde hiçbirşey çıkmadı kkb ye gönderdiler kızınız sinüzit  ve anemisi var dediler ilaç verdiler ama kullanmadık. yaz ayı sorunsuz geçti şimdi yine sonbaharda burun tıkanıklığı başlayınca çocuk doktoruna gittik yine tahlil yapıldı ve anemisi ve alerjisi var dediler ilaç verdiler ama kullamaya başlamdım size sormadan. değerleri iyi mi? 
bizim kendi çiftliğimiz var kızım hergün sütünü etini yumurtasını tüketen biri anemi olması normal mi?
4 yaşında oğlu var o hiç yumurta  yoğurt tüketmemesine rağmen kan değerleri daha iyi.
acaba gizli kanaması olabilir mi? günde 3-4 kez büyük tuvaletini yapıyor sümüksü ve kötü kokulu acaba bunun etkisi var mı? 2 gündür karnım ağrıyor oturup kalkarken ağrım var diyor bunu için doktora gitmelimiyiz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mefutapsan
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 13:14
Doktor bey yanlış anlaşıldı galiba kızım 8 yaşında.
ilk testler Trakya üniversitesi tıp fakültesi çocuk bölümünde yapıldı tahlil yapıldığında gayet sağlıklı idi.
ikinci test 3 ay sonra devlet hastanesinde yapıldı o zaman da sadece geniz akıntısı ve baş ağrsı vardı. grip değildi.
et süt  tüketimi yerinde olan  8 yaşında bir kız için normal mi?
karın ağrılarını ciddiye almalı mıyız?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2015 Saat 19:10
Dogru, benim hatam, ama genede 8 yasa gore bile, Anemi:YOK!

IgE anormal yuksek.. Bu durum bilhassa "Karin agrilari" ile birlikte oldugunda, BARSAK KURT'larina isaret eder.

Bir defa, 2 olcek Andazol surup icirin, 10 gun sonra tekrar 2 olcek (ayni anda) icirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat