Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

halsizlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50934
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 16:45

Konu: halsizlik
Mesajı Yazan: mevsimrüzgarı
Konu: halsizlik
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2015 Saat 19:25
Hocam oğlum 18 ayini bitirdi. Gecen yıl bir kışı griple geçirdik illiadin coldmix tuzlu su derken bu sene yine tekrarladı 10 gün önce krup oldu 3. Gün sonunda toparlandı fakat şimdi daha önce karşılaşmadığımız bir durumla karşı karşıyayız burun akıntısı hic yok ama çok halsiz keyifsiz sürekli bir uyku hali ve 38-39 da gezen bir ateş söz konusu. İyice giydirdim terletmeye çalışıyorum o da sürekli inliyor. Ne yapmalıyım ? 
Gecen hafta krup olduğunda da ateşlendi ve annem yanındaydı söylediğine gore kısa sureli bir havale geçirmiş cami acinca duzelmis.oysa atesliyken ateşini düşürmek için herhangi bir sey yapmiyoruZ. Ateş düşürücü ,dus vb. Şeylere basvurmuyoruz nerde yanlış yapıyoruz ne onerirsiniz

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2015 Saat 20:39
Yanlis yaptiginiz bir sey yok.... Agizda pis koku ve dil ustunde kirli pas tabakasi olmadigi surece; ilac/antibiyotik gerekmez.

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2015 Saat 20:52
Hocam simdi sırılsıklam terlemiş uyandi ateş normale dondu antibiyotikli bir durumu da yok tskler

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Kas 2015 Saat 20:57
Gecmisolsun..
Zamanla, benim (daha dogrusu Turkiye haricindeki butun dunyada gecerli olan) tedavi usulune alisiyorsunuz.

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2015 Saat 16:08
Hocam tedavilerinize dair en ufak bir suphem olmadı en başındanberi. Yalniz bu aateşve halsizlik durumu devam ediyor bbugün hırıltısıda var . yarin 18. ay aaşısı var ve bu hafta grip aşısını da yaptiricam su anki durumu aşı olmasına engel olmaz değilmi son olarak da aateş hala inip çıkıyor sanırım 3-5. günsonra ne olduğunu anlayacağız ateş için sürekli giydirip terleteyim mi yoksa kendi haline mi birakayim arada titreme geliyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2015 Saat 18:14
Asiya mani degil. Kendi haline birakin. Cok soguk ortamlarda kalmasin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat