iye
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50799
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 19:58
Konu: iye
Mesajı Yazan: imbatela
Konu: iye
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2015 Saat 22:18
iyi gunler doktor bey.ben size daha önce yazmıştım kızımın tekrarlayan idrar yolları enfeksiyonunu.sayenizde 1.5 yıldır yaban mersini ile kurtuluyoruz.iki gun önce kızım ateşlendi ve sabahında göbeğinin sol tarafının acıdığını söyledi.yarım saat kadar dönemedi acıdan kıpırdamadı.su torbası koyduk .geçti.gazda cıkaramadı.bunun böbrekle bi alakası varmıdır.bugun yaptırdığımız idrar tahlilinide yazıyorum.cevaplarsanız cok sevinirim.|
İDRAR TAHLİLİ (TAM) | | | | | | MAKROSKOBİ | | | | | | Görünüm | | H.BULANIK | | BERRAK | | Renk | | SARI | | AÇIK SARI | | Dansite | | 1020 | | 1003 - 1030 | | pH | | 6 | | 5 - 8.5 | | Ürobilinojen | | 0,2 | mg/dl | < 1 (NEGATİF) | | Lökosit | | 500 | Leu/ml | < 10 (NEGATİF) | | Keton | | NEGATİF | mg/dl | < 10 (NEGATİF) | | Nitrit | | NEGATİF | | NEGATİF | | Glukoz | | NEGATİF | mg/dl | NEGATİF | | Eritrosit. | | 150 | Ery/ul | < 5 | | Protein | | NEGATİF | mg/dl | < 30 (NEGATİF) | | Bilirubin | | NEGATİF | mg/dl | < 1 (NEGATİF) | | MİKROSKOBİ | | | | | | lokosit | | >30 | | 0-5 hücre | | eritrosit | | 8 | | 0-2 hücre | | epitel hücre | | - | | 0-5 hücre | | bakteri | | - | | yok | | silendir | | - | | 0-2 hyalen | | anormal kristal | | - | | yok | | Candida | | - | | yok | | Diğer |
|
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2015 Saat 22:53
Idrarda bir sey yok... Sakin Lokosit sayisina takilmayin, tamamen uckagittir..
Agri; barsaklarla ilgili.
|
Mesajı Yazan: imbatela
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2015 Saat 08:54
teşekkur ederim içimi rahatlattınız.Allah sizden razı olsun.
|
|