Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

probiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50676
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 10:39

Konu: probiyotik
Mesajı Yazan: esen
Konu: probiyotik
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2015 Saat 14:20
Hocam mrb. 
Bu kez sorum probiyotik oglum 18. Ayinda ve uykulari hep yarm saatlik dogdgndan beri bazen 10 dk bir uyandgi bile olurdu sorun vagirsaklari yada midesi hep kabiz bitun diyetleri uyguladm ama olmadi bir aydr her aksam bir saşe probiyotik tozu veriyorum uykulari cok olmasada duzeldi en azndan 2 saat deliksz uyuyabiliyor gece 20 kere uyanan cocuk 5 kere uyanr oldu cok sukur uyutamazdm uyandgnda simdi 5 dk sallayinca geri daliyor hocam probiyotik rahatlatiyor oglumu sorum su olucak surekli peobiyotik kullanmanin zarari olurmu?icinde probiyotikler sukroz ve silikon dioksit var sanrm hocam bagrsaklarda aliskanlk yaparmi sorun olurmu ? Cok rahatlatti bu toz bizi umarm bir zarari yoktr bir aydr hergn veriyorm.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2015 Saat 19:54
Probiyotik urunler; ILAC DEGILLERDIR.. Barsaklarda bulunan tabbi bakterileri ihtiva ederler..
Sadece ve sadece, Antibiyotik kullanimi sonucu, bu bakterilerin yok oldugu durumlarda kullanilir.
ASLA; Gaz ilaci degillerdir ve her ishal durumunda da kullanilmazlar.. Turkiye'de, doktorlar 1 Tukenmez kalem ugruna bile, Ilac Mumessillerin her turlu sahtekarliklarina inanir ve o ilaci yazarlar.
Zarari; kesenize. Gereksiz bir uygulama.
Sukroz; sofra sekerinin Kimyasal adidir. Bildigin Sofra Sekeri... Yersen!!
Silikon Dioksit'de, tozun yapismasini onleyen bir urun. Notur etkilidir.

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2015 Saat 20:33
Hocam kullandgmzdan beri uykulari kolaylasti ama bu neden olabilir?bebegimz ishal degil kabizligi var surekli bunada fayda etti verirsem yapiyor vermessem yapamiyor ve uyumuyor haliyle. Bi zarari olmaz dersenz ben kullanmaya devam etmek istiyorum hocam hasret kaldgm uykuyu azda olsa uyuyabiliyorm bu toz sayesinde.

Mesaj Tarihi: 09 Eki 2015 Saat 20:35
Hocam kullandgmzdan beri uykulari kolaylasti ama bu neden olabilir?bebegimz ishal degil kabizligi var surekli bunada fayda etti verirsem yapiyor vermessem yapamiyor ve uyumuyor haliyle. Bi zarari olmaz dersenz ben kullanmaya devam etmek istiyorum hocam hasret kaldgm uykuyu azda olsa uyuyabiliyorm bu toz sayesinde.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2015 Saat 02:58
zarari olmaz,

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat