Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emziren annenin hastalanması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5019
Tarih: 18 Tem 2025 Saat 15:42

Konu: emziren annenin hastalanması
Mesajı Yazan: gul55
Konu: emziren annenin hastalanması
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 19:04
 arkadaşlar merhaba,
3 aylık bir bebeğim var, faranjit oldum ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum burun akıntısıda var.Sizce ne yapmalıyım. antibiyotik kullanmak istemiyorum emzirmeye devam etmek istiyorum.eğer böyle birşey yaşayan arkadaş olduysa lütfen bana acil yazsın.

-------------

yavrum , en doğal en insanca emeğim benim.....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 20:40
güzelim ben gecenlerde nezle olduğumda sordum dr bişey kullanma dedi..ıhlamurla fakan kendime geldim bende..

Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 20:48
gülüm geçmiş olsun canım.bende bu akşam sana gelicektim.ama evde yokum demiştin diye gelmedim.bende işten gelince anca emirle uğraşıyom.kendine dikkat et.bol sıvı al ve dinlen canım.öpüyorum bitanem.Approve

-------------

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 23:01
Evet canım bol sıvı ve C vitamini tüket, ıhlamur falan iç ve maske takıp emzir, evde maske ile dolaş, ara ara evi sık havalandır, yapabileceğin şey şimdilik sadece bunlar sanırım Disapprove

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2008 Saat 23:18
kızlar gülin benim en samimi arkadaşım.o çok fazla giremiyor siteye.oğluşumuz metemiz biraz yaramazdaLOLLOLmetecim biraz büyüyüsün gülümde aktif katılır.ben ona yarın aktradan emziren anneye zarar vermeyecek karışımlar hazırlatıp getireceğim.iyileşsin biran önce gülüm.
bu arada ne hikmettir şu internet ve sitemiz.en yakın arkadaşım ve yakın komşumun hasta olduğunu burdan öğrendim yaaLOLLOL

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat