istahsızlık-tahlil değerlendirmesi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50163
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 21:49
Konu: istahsızlık-tahlil değerlendirmesi
Mesajı Yazan: punicca
Konu: istahsızlık-tahlil değerlendirmesi
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2015 Saat 20:20
 kadir hocam iyi akşamlar. Oglumda çok uzun zamandır istahsızlık vardı 21 aylık ve 10kilo. 1 hafta önce gidip tahlil istedim ve değerlerimiz bu şekilde cikti. kan ilacı verdiler. Sizde degerlendirirmisiniz hocam ne durumda. Teşekkürler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ağu 2015 Saat 03:17
Demir ve Ferritin "Referans" degerleri, yanlis.. Eriskinlerin Referans degerleri ile mukayese ettiklerinden, sanki dusukmus gibi goruluyor.
Ya cok cahiller, cocuk "Referans" degerlerini bilmiyorlar, yada tam anasinin gozu sahtekarlar.
Yasina gore degerlendirildiginde, normalin de ustunde, kan degerleri var. Korkarim bu aptal doktorlar bu kafada giderlerse, pek cok cocukta demir zehirlenmesi yaratacaklar..
Bu cahil doktor ve Laboratuvari bir aydinlatin..Acaba ne yaptiklarinin farkindalarmi???
Sakin demir ilaci veya herhangi baska bir Vitamin ilacini kullanmayin.
|
Mesajı Yazan: punicca
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2015 Saat 00:47
, Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.. çocuklarımız için ne kadar endiselensek az okumuş ama sizin de dediginiz gibi gram meslek bilgisi olmayan doktorlar yüzünden neye inanacagimizi şaşırdık..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2015 Saat 18:53
Maalesef, hukumetin, sahane (!) Saglik Reformlari sayesinde, boyle bol sayida ama bes para etmeyen doktorlar sokaklara dokulduler. Is basa dusmustur. Bazi konulari en az doktorlar kadar bilmezseniz, birakin kazik yemeyi, cocugunuzunuz hayatini tehlikeye atarsiniz.
2013'de kac cocuk, bu doktorlarin; Aferin,Peditus ve Calpol'u beraber vermeleri sonucu, Karacigerleri harap oldu ve bazisi oldu..
2006'dan beri, kac cocuk, oksuruyor diye; Astim teshis edilip, Astim ve Kortizonlu spreylerle, surundurulduler.
40 seneden fazla bir zamandan beri, mamacilarla ortaklik kurup, sutu yasakladilar, bildiginiz "sut tozunu" mama diye kakaladilar. 1 sene hatta 2 sene sadece sut yerine mama aldirdilar, aileleri mali yonden zorladilar.
Yok 6 aylik, yok 1 sene "Cek-up"i diye sacmaliklar icat edip, milletin canina okudular.
|
|