Kanin pihtilasmasi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50083
Tarih: 15 Ağu 2025 Saat 10:18
Konu: Kanin pihtilasmasi
Mesajı Yazan: iremkuzeyildiz
Konu: Kanin pihtilasmasi
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 10:20
Hicam merhaba 9 aylik ogluma saglik ocagindan istendigi icin kan tahlili yaptirdim..oncelikle sormak istedigim kani pihtilasiyo ileride bu size sikinti yaratabikir dediler sonuclari yuksek cikmis ve kaninin az oldugunu kan ilaci kullanmami soyledi sizin her zaman laboratuae sonuclari eriskinlere fore degerlendiriyolar dediginizi biliyorum o yuzden size oglumun tahlil sonucunuda gonderiyorum bilgilendirirseniz sevinirim bu arada oglum 9 aylik 8500 kg ve 74 cm 6.ayindan beri hic kilo artisi olmadi sadece bikac cm boyu uzadi hem anne sutu aliyor hemde ek gida istahi gayet iyi bunun nedeni ne olabikir dogum kilosu erken dogum 36 haftalik 2800kg 49 cm
------------- Irem.kuzey
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 10:23
http://i.hizliresim.com/GkzWJr.jpg
------------- Irem.kuzey
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 19:40
Senelerden beri beri anlatiyorum... Saglik bakanliginin hicbir kurumuna inanmayin, guvenmeyin.. Hicbir seyden haberleri yok..
Yaza yaza; butun millet ogrendi bu Saglik bakanligi, Universiteler ve Hastaneler ogrenemedi gitti..
Cocuklarin kan sayimi ve kan tahlillerinde, "Eriskin" referans araliklari kullanilamaz.. Kullanilirsa, ya aptalliklarindan, yada sahtekarliklarindan kullaniyorlar demektir..
Cocugunuzda, hicbir anormallik yok, sakin verdikleri veya verecekleri hicbir ilaci kullanmayin.
|
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 20:15
Tmm hicam zaten verdikleri kan damlasini hic kullanmadim..3 aydir kilo almamasi normal bi durummu cunku istahi gayet yerinde..benim surekli kilo verme sorunum var dedigim gibi bununla bir alakasi olabikirmi aklima baska bisey gelmiyo emmeye devam ettigi icin
------------- Irem.kuzey
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 20:18
Acele etmeyin, takip edin. Bir hastalik olsa, ilk once istahi giderdi.
|
Mesaj Tarihi: 12 Ağu 2015 Saat 21:41
Peki hocam tesekkurler
------------- Irem.kuzey
|
|