bogaz
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=50025
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 11:38
Konu: bogaz
Mesajı Yazan: de-met
Konu: bogaz
Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2015 Saat 20:11
Merhaba hocam. Oglum yaklasik 16 aylik. Birdenbire rahatsizlandi. Birkac gundur huzursuzdu gerci. Birden cikan oksurugu ve hafif atesi var. Oksururken bogazinin acidigi cok belli. Su gibi sumugu akiyodu. Uykuya yatti. Aglayarak uyandi. Azindan ve burnundan sari renkte balgam cikti. Aglarken sesi boguktu halada boguk. Zor susturdum hocam cok bitkin gorunuyor. Acile gitsek yok yere film cekecekler. Sizin grip icin anlattiklarinizi mi uygulayayim. Azinda koku pas yok. Fakat sesi boguk ve belli cani yaniyor oksururken.
------------- Anne
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 08:09
Grip geciriyor, sadece benim anlattiklarimi uygulayin..
|
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 19:44
Hocam bebegim uyurken nefes alis sayisi dakikada 42. Hafif hirilti var oksurunce geciyor. Ates var. Burnu akiyor fakat tikali degil. Bal limonu icmiyor bogazini acitiyor. Tikaniklik yok diye ser.fiz.kullanmiyorum. sadece coldmix kullaniyorum. Hizli nefes, ates ve hiriltiyi vucudun savunmasi oldugunu biliyorum ve sabrediyorum. Fakat az once cisini yaparken cani yandi ve agladi. Takip ettim baska zaman cisini yapinca da agladi. Bu nedir hocam. Birde oksururken yumurtaliklari oynuyor yukari asagi.
------------- Anne
|
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 19:55
Hocam yumurtaliklarina elletmiyor cok agliyor
------------- Anne
|
Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2015 Saat 22:23
Grip geciriyor.
Yumurtalilarin o sekilde hareket etmesi normaldir. Bazi virusler, "Orsit" yapabilir ama, boyle oldugunda, cocugun testisleri irilesir. Zaten yapilacak bir seyde yoktur.
Idrar yaparken, caninin yanmasi, yaz mevsimi, birde atesli hastaliklarda, idrar cok koyulasir ve agri yapabilir. Bol su icirin gecer.
|
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2015 Saat 14:01
Hocam soylediginiz gibi bol su icirdim gecti sukurler olsun. Idrarini yaparken aglamiyor artik. Hirilti, sumuk, oksuruk devam ediyor. Ates yok. Hic bir ilac vermiyorum. Sadece super ucluyu uyguluyorum :) limon bal, ser.fizy. ve cold mix. Tabi birde dus aldiriyorum bol bol. Insallah sayenizde bunu da atlatacagiz. Siz olmasaniz coktan panik olup hastaneye gitmistik. Idrar tahlilleri kan tahlilleri filmler cocuk beter olmustu. En kiymetlilerimizi koruyorsunuzya sizi cok seviyoruz. Allah herseyi gonlunuze gore versin.
------------- Anne
|
Mesaj Tarihi: 05 Ağu 2015 Saat 23:16
Amin, bana guvenmeniz benim icin yeterlidir.
|
|