Dr. Bey hayırlı akşamlar. Oğlum 9.5 aylık 10.7 kilo. Burun akıntısı ile başlayan rahatsızlığı düşmeyen ateşi ile devam etti. Diş çıkarıyordu ona yorduk fakat devam edince devlet POLİKLİNİĞİ ne goturduk. Doktor boğaz enfeksiyonu var dedi fakat antibiyotik verecek kadar olmadığını söyledi.apireks polivit Peditus zaditen verdi. Bunun öncesinde kan tahlili yaptı. Fakat ilerleyen günde oğlumun ateşi hiç düşmedi ve yüzünde çok dikkatli bakınca anlaşılan nokta kadar benekler vardı bunu görünce ozel hastaneye gittik ve doktorumuz üst solunum yolu enfeksiyonu dedi kolundaki avuc içi kadar kızarıklığı dermatit dedi. Ve cefaks ile zaditen verdi önceki doktorun verdiklerini kesti ateşi çıkarsa apireks dedi. İlk gün cefaks denen ilacı veremedik daha ağzına yaklastirirken ogurdu yediklerini de çıkardı. İkinci gün zor zahmet AC karnına verip hemen arkasına doyurduk. Ertesi gün yüzünde fotoğrafta görüldüğü şekilde kızarıklık meydana geldi fakat ateşi bu sefer yoktu hala yok. Bu kızarıklık üzerine tekrar kontrole gittik ve görür görmez alerjik bu dedi bu da dermatit dedi agzında hafif mantar var dedi mukostatın var dedım oda olur ama sız bu spreyı kullanın dedı...fakat iyileşme olsa bile sonuna kadar bitir dediği cefaks antibiyotiği kesti bununla beraber alerjen olacak ne varsa kesti çikolata renklendirilmiş gıda süt ve süt ürünleri saydı da saydı... Ne yedirecez bu çocuğa diyecektim... Peki antibiyotiği kestiniz hemen bir gün kullaniktan sonra ...kullanmadan iyilesecekmi dedim evet dedi bugün gittiğimizde. Ne olur yardım edin oglum ateşi olmadığı halde bitkin ara sıra neşesi geliyor ve yüzü ve vücudu bu halde. Şimdiden tesekkurler
|