Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

3.5 aylik Felix verdi doktor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49672
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 11:50

Konu: 3.5 aylik Felix verdi doktor
Mesajı Yazan: Rux
Konu: 3.5 aylik Felix verdi doktor
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2015 Saat 23:34
Merhaba  hocam benim 3.5 aylik oğlum var.uzun zamandır hırıltısı var ateşi falan yok 15 gün önce öksürük ve burun akıntısı vardı ama bir hafta da geçti.hırıltı 2 aylıkken başladı hala devam ediyor bazen balgam cikaracakmis gibi öğürüyor doktora gittik hemen felix verdi antibiyotik olduğu için kullanmak istemedim.birde kulaklarında çok az akinti var bana kulak kiri gibi geldi doktor kulaklari agriyor dedi ama kulak agrisi cok huzursuz yapmaz mi? Bebeğim çok küçük antibiyotik vermek istemedim bir de anne sütü balgam yapar mı emzirdikten sonra su ver dediler. Ilginiz için teşekkür ederim samsunda önerebileceginiz bir hekim varsa gidebiliriz bu hırıltı çok uzun zamandır var normal mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 01:59
Kulakda agri veya iltihap olsa, cocuk agridan; yeri-gogu yikar.. Sakin o palavraciya inanmayin.
Cocugunuz; Grip geciriyor.
Ne yer veya icerseniz, bogazda ifrazat salgisi artar. Normaldir.
Daha evvelce, Aferin, Peditus, Actifed, Sudafed,Asist gibi ilaclar verdiniz ise, uzun sureli hiriltilari olacak demektir.. Sicak su buhari yapin, aksamlari bas ucuna; 2 damla ColdMix damla damlatin.
Eski mailleri mutlaka okuyun.

Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 13:28
 Hocam çok sağolun boşu boşuna ilaç verecektim bende daha önce hiç ilaç kullanmadım yani vermedim öksürüğü de geçti zaten ben hırıltı devam ediyor birde arada bir öğürüyor diye götürdüm kulak dediAngrySu buharını okudum ancak su devamli kaynayan şekilde mi yoksa kaynadiktan sonra soğuyana kadar mı kalacak odada ve ne kadar devam edecegim değerli vaktinizi alıyorum çok özür dilerim acemilik bir ilk çocuk pimpirikliği Embarrassed son olarak okyanus suyu damlatiyordum devam edeyim mi şimdiden çok teşekkür ederim iyi ki bizleri yönlendiriyorsunuz yoksa minicik bir bedene gereksiz antibiyotik ile yüklenecektik

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 19:43
Devamli su kaynatmayin, su; buhar cikarmayana kadar kalsa yeterli olur.
Durumuna gore, gunde; 1-3 defa uygulanir. Istediginiz surece devam edersiniz. Banyo yapmasida ayni isi gorur. ColdMix mutlaka kullanin.

Mesaj Tarihi: 30 Haz 2015 Saat 22:47
Önemli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerimSmile

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat