Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

boğaz enfeksiyonu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49645
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 05:34

Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesajı Yazan: emir0101
Konu: boğaz enfeksiyonu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2015 Saat 15:45
Hocam merhaba 11.5 aylik oglum bundan 1 hafta once sadece basi 38 derece idi..vücudu normal..ve bogazi enfeksiyon olmustu gerçekten kendim o Beyazlari da gördüm. Dr bana dolven şurup ..peditus surup ve Amaklovin antibiyotik verdi..allah var en son çare antibiyotik kullanacaksin dedi..ve oglum oksurmeye başladı balgamli bir sekilde 20 dk ya bir uuykusundan uyanip hep başa sariyorduk..ben bu duruma dayanamadım belki hata eettim antibiyotik verdim..diğerlerini hic kullanmadim..4 gün kullandim bıraktım. .simdi hergun banyo yaptırıyordum zaten serum fizyolojik veriyorum..coldmiks aldim..o geceleri uyandiran oksuruk gitti..fakat Söken bir burunu akıyor surekli akiyor..ne yapmaliyim cok sağolun hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Haz 2015 Saat 23:52
Antibiyotiklik bir durumu hicbir zaman olmamis.. 6 seneden beri anlatiyorum.... Agizda pis koku ve Dil ustunde kirli bir pas tabakasi yoksa, cocuk Grip geciriyor demektir..
SAKIN:Peditus'u kullanmayin. Oksurugu keser, hastalik goguse iner. Zaten bu kadar yaygin kullanilmasi sonucu, Turkiye'de SAHTE bir Astim salgini oluyor. Hep bu cins(!) doktorlarin verdigi ilaclar yuzunden..
Sadece; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat