aşırı burun akıntısı ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49485
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 07:01
Konu: aşırı burun akıntısı ateş
Mesajı Yazan: fzktu
Konu: aşırı burun akıntısı ateş
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 14:43
Merhaba Hocam,
7 aylık oğlumun dün gece burnu akmaya başladı aşırı akıyor şeffaf..
ayrıca hafif ateşi çıktı...serum fiz. uyguladım sadece...rahat uyudu..
bu sabahta kalktığında bezinin sarardığını gördüm idrarını sarı yapmış hafifte koku vardı..
ateş ve akıntı devam ediyor...ama neşesinde emmesinde sorun yok bu nedenle ser fiz den başka bir şey yapmıyorum..
bu hafta içi yurtdışına çıkacaktık sorun olur mu acaba..
kan,idrar tahlili yaptırmama gerk var mı?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 14:52
ayrıca bende birkaç gün önce boğaz ağrısı ve burun akıntısı geçirdim ama ateşlenmedim sanırım benden geçti oğluma..
ben zaten ilaç(antibytk) kullanmam oğlumu da sizin tavsiyelerinizle büyüteceğim inş
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 19:16
Grip geciriyor.. Hastaliklarda, terleme ile su kaybi oldugundan, idrar koyulasir ve boyle renkli sekil alir, normaldir. Fazladan su icirin, kaybolur.
|
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2015 Saat 19:55
ateşle ilgili makale ve yazılarınızı okudum hocam...
yüksek ateş amino asitlerin yapısını bozduğu için ateş tehlikelidir diye öğretmişlerdi bize hocam burada bahsedilen ateş 45 derece üzeri midir yani vücut bu sıcaklığa ulaşamaz mı zaten?
ayrıca bir arkadaşımın 3yaşındaki oğlu sürekli ateşi yükseldiği ve bademcikleri şiştiği için bademcik ameliyatı oldu..doktoru erkek olduğu için yüksek ateş erkeklerde kısırlığa neden olur demiş...ne derece doğrudur..
teşekkürler...
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 03:10
1- Yanlis... 100 derece kaynar suyu birakin, duduklu tencerede, et 200 derecede bile pistiginde, degil amino asitler, proteinler bile amino asitlerine ayrisamazlar. Firinda (200 derece); veya ateste et pisirdiginizde bile, degil Amino asitlerinin yapisini bozmak, protein yapisini bile bozamazsiniz. Turkiyedeki egitimlere cok kulak asmayin.
2- Yanlis: Sirf aileler atesden korksunlarda; zirt-pirt doktora gitsinler diye soylenmis bir yalandir.. Arkadasanizin cocugu; bademcikleri alindigi icin, daha beter hasta olacak...
EGER: Yuksek ates erkek cocuklarda, "kisirlik" yapsa idi....
Daha magara devri insanlarinda, ilac olmadigindan cok yuksek ates sonucu kisir kalirlar ve insan nesli yok olurdu..
Yoksa; bu YALANCILAR, o zamanki insanlarda ates olmadigini mi iddia edecekler..Bunlardan her turlu yalan beklenir.
Bu tip doktorlar; son derecede tehlikeli doktorlar olup, sirf uc kurus cikar icin soylemeyecekleri yalan yoktur.
Bu geri zekali veya ahlaksizin onde gideni doktorlardan uzak durun.
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 12:54
oğlum ilk gece burun akıntısı ve ateşlendi ertesi sabahta ateşi devam etti dediğiniz gibi müdahale etmedim gece ateşi kalmadı....
bugün 2. günü ve gayet iyi akıntı çok az ateş yok keyfi iştahı iyi..
çok teşekkürler anlaşılır örnekler ve mantıklı cevaplarınız için...
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 19:35
Her zaman diyorum, Turkiye'de, artik Tip Egitimi pustlarin eline kalmistir.. Bu sahtekarlarin cogu, Mama firmalarinin maasli elemanlari olduklarindan, sut aleyhinde soyledikleri yalanlar yuzunden, boyle daha fazla yalanlar soylemek zorunda kaliyorlar.. Size bunlari bu sekilde ogreten soytari her kimse, bu isin mamussuzlugunu cok iyi bilen birisi.. Bunlar kendilerini cok iyi bilirler.. Yoksa bu kadar hakarete ragmen niye sesleri cikmiyor saniyorsunuz... Sadece bana karsi olan kinlerini kapi arkalarinda, birbirlerine kusarlar.. Ama bilmezlerki onlarin aralarinda bile benim "kulaklarim" var, ve kimin ne dedigini cok iyi biliyorum.. Benim aleyhimde, kim, ne zaman, ne demis hepsi kayitli. Gunu gelince, hesabi sorulacak. Su anda Turkiye bir Hukuk devleti olmadigindan ve Universitelerde zaten bunlarin elinde oldugundan, sesimi cikarmiyorum..
|
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 22:37
Hocam çocuk bakımı hakkında bize öğrettiklerinizi bir kitapta toplasınız biz annelerin baş ucu kitabı olur...zira ben ilk defa anne olduğum için ne yapacağımı bilemedim...
|
Mesaj Tarihi: 16 Haz 2015 Saat 06:42
Sabirla yazilarimi bir sistem dahilinde okuyun. Kitap, ?? biraz zamani var.
|
|