Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

CRP degeri ne kadar onemli

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49297
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 07:01

Konu: CRP degeri ne kadar onemli
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: CRP degeri ne kadar onemli
Mesaj Tarihi: 27 May 2015 Saat 14:55
Hocam oglum 6yasinda 3gun atesliydi.uzun araliklarla ates dusurucuyle atesini indirdim.bugun kan tahlili yaptirdim.wbc gayet iyi 8.8 crp 44.2. Daha kan tahlili yaptirmadan deposilin ve bi surup vericegini söyledi.bende kan tahlili olmadan ilaç kullanmayacağimi soledim. Tahlil sonucunu goturdugumde wbc değerinin düşük oldugunu soledim. Ama CRP yuksek dedi.ilaç almadan çıktım. Sizce tahlil sonucuna gore ne diyorsunuz teşekkür ederim 

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 May 2015 Saat 19:51
CRP; pek cok farkli durumlarda da, yukseldigi icin, ben HIC KULLANMAM!!

WBC;8.8 zaten cok dusuk bir deger! Belliki; Viral bir hastalik geciriyor..Niyetleri nasil kotu goruyorsunuz degilmi!!
Deposilin; bir tek: Kizil, A-Grubu, Beta Hemolitik Streptokok enfeksiyonlarinda veya Akut Eklem Romatizmasi veya Nefrit olusmussa kullanilir..
Bazi uc-kagitcilar, bunlarin hicbiri olmayan hastalara, Deposilin baslayip, abone ediyorlar.. Ne imis??? Hasta olmasini onluyorlarmis!!
Bu sarlatanlara inanan oluyorsa, helal olsun!! Baska ne diyelim!!

Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 27 May 2015 Saat 20:19
Hocam cok tesekkur ederim.5senedir sizin sayenizde boyle saklabanlara pabuc birakmiyorum.sizin ogrenciniz oldumSmile iyiki varsiniz Allah sizi bizden mahrum birakmasinNuke

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat