Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Herpes

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49217
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 18:35

Konu: Herpes
Mesajı Yazan: Yasminal
Konu: Herpes
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 20:22
Kadir bey iyi gunler
Dudagimda ucuk oldugu icin kizima gecmemesi icin onlemler aliyorum ama bir konuda cok kafam karisti.kizim havale gecirdigi icin korkuyorum ona bulastirmak istemedigimden yikar ken yara bandi ile kapatmistim degmesin ona diye .sonra bandi cikardim ve unutup bandi cikardigim elimle kafasini elendin .bu sekilde virus bulasir ni ? Bu konuda cok okudum ama herkes baska birsey yazmis.hic birsekilde opmuyorum ve ortak esya kullanmiyorum.yara bandini elleyip kafasina dokununca gecirmismiyimdir virusu? Tesekkur ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:18
Bosuna ugrasiyorsunuz. O kadar anlattim..... Ucuk virusu, hayat boyunca bir defa bulasir ve olunceye kadar vucutta kalir. Bosverin, nasil olsa bulasacak, bari sizden bulassin.

Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:20
Bazi cocuklarda beyin iltihabi yapiyor diye yazmislar hocam.o yuzden korktum

Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 00:38
Ben hic gormedim, duymadim!!. Kitapda varmi? Var.. Turkiye'de hic gormus olan varmi??? Yok.
Ayricada, sadece bagisikligi zayif kimselerde olur.
Ayricada, ne onleyebilirsiniz, nede tedavi edebilirsiniz.. Bosverin boyle uc, "extrem" durumlara, kafanizi takmayin!!!

Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 21:49
Tesekkur ederim Kadir bey.CDC Internet sayfasinda dudaginda ucuk olmasada virusu tasiyan insanlarin opmesi veya ortak catal kasik kullaniminda bulasici oldugunu yazmis.bazi cocuklarda farkedilmeden gecirdiklerini belirtmis.benim kizim 3 yasini doldurdu .su ana kadar benden virusu kapmis olup hasta olmadan gecirmis olabilir mi ? Tesekkurler hocam

Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 22:36
Coktaaaaaan ucuk virusunu aldi.. Dedigim gibi, ne onleme hususunda, ne tedavi hususunda, yapilacak bir sey yok... Tevekkul Allah!!!

Mesaj Tarihi: 22 May 2015 Saat 22:38
Allah sizden razi olsun Kadir Bey.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat