Kene ısırması sonucu yapılan tahliller
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49203
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 14:08
Konu: Kene ısırması sonucu yapılan tahliller
Mesajı Yazan: Pulsar99
Konu: Kene ısırması sonucu yapılan tahliller
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 21:09
Merhaba hocam 21 aylık Kızımın kolundan kene çıkarttım. Hemen hastahaneye gittik. Devlet hastahanesi kan alarak kontrol etti. Şu anlık takip ediliyor. Fakat kan tahlillerinde yüksek ve deşiük olan Değerler var. Glukoz, magnezyum, MCHC değerleri gibi...çok endişeliyiz. Ne yapmamız gerekir? Hangi bölüme gitmeliyiz?Glukoz : 108 Magnezyum: 2.4 MCHC: 35.28 Rdw: 11.89 neu#: 2.3 Eos#: 0.24 Baso% : 2.55
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 May 2015 Saat 23:44
Komik!! Devlet Hastanesi; HICBIR seyi kontrol etmedi.. Sadece, herzaman oldugu gibi SOYTARILIK yapti.. Aklillari sira milleti kandiriyorlar, sanki bir is yapilmis gibi suni bir hava yaratiyorlar... Yapilan Testlerin hicbiri; KKKA hastaligini teshis etmez.. KKKA( Kirim-Kongo-Kanamali-Atesi) hastaligi; viruslerle olur. Tedavisi yoktur..
1- Kulucka suresi 3-12 gundur..
2- Bu devrenin arkasindan; 1. "Atesli devre" baslar..Bu devrede alinan kanda: "reverse transcriptase PCR" ile teshis konur. Zira virusler sadece bu 1. Atesli devrede, dokularda ve kanda bulunurlar.
Merak etmeyin; bu hastalik: Haziran-Eylul aylari arasinda ve Turkiye'de; Yozgat, Tokat, Kayseri bolgesi kirsal alanlarinda olur. Diger bolge Kenelerinde bu virus yoktur.
Yoksa; olsa bile yapilacak bir sey yoktur, Turkiye'de isiniz Allaha kalmistir... Turkiye'de: Ne onceden teshis edilebilir, nede tedavi edilebilir. Ugrasmayin, cocugu hirpalamayin. O kani bile bosuna aldilar. Tamamen "SHOW" amacli.
NOT: Isterseniz bir sorun, "O" testler ne seviyede cikarsa; KKKA hastaligi var diyorlarmis??? O sozum ona, "Devlet Hastanesi" PCR Testi yapiyormu imis???
|
Mesajı Yazan: Pulsar99
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 10:37
Istanbul Marmara bölgesinde oturuyorum. Ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Allah kimseyi evlâdıyım sınamasın.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 May 2015 Saat 19:49
Bosverin, genede ucuz atlattiniz. Keneden once, doktorlar daha fazla zarar verebilirlerdi.
|
|