Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

39_40_40.5 ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49127
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 10:09

Konu: 39_40_40.5 ates
Mesajı Yazan: esen
Konu: 39_40_40.5 ates
Mesaj Tarihi: 14 May 2015 Saat 13:53
  1. Hocam mrblar affiniza siginarak yaziyorum maillerde aradm bulamadm bal limon miktari ve verilme sIkLIgInI.sali kkk ve sucicegi asisi olmustu oglum o aksam biseyi yoktu ama 2. Gun asiri ateslendi saglik ocaginda dolap kapaklarini dosyalari ne bulduysa elledi agladigi icin ses etmedik ve elleri surekli agzinda olan bi bebek silmeyi unuttum sanirim mikrop kapti asiyla beraber agir seyrediyor galiba hocam ates hep 39-40 arasi gece 41 oldugu oluyor alindan olcyrz gece 2 ay oncede hastaneye gidip geldikten sonra 2. Gun boyle hastalanmsti burnu tikaniyor hic keyfi yok elini bile kaldiramiyor hocam sf yapiyorz limonlu bal bgn ilk defa verdim ama miktarini ve SIKLIGINI bilmiyorm bi cay kasigi balla 2 cay kasigi limonu karstrp verdim bir defa nasil vermeliyim ne sklikta ne kadar hocam affedin eger daha once bilgi vermisseniz ben bulamadm hepsinide okuyamadm maillerin okumaya devam ediyorm vakit buldukca. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 May 2015 Saat 19:03
Belli bir miktar ve orani YOK..
Orta boy, bir tatli kasiginin; yarisina bal, yarisina Limon suyu koyup, karistirin, oyle verin.
Cok anlattim, isterseniz, bir fincan veya ufak kavanozda da, "Gunluk" (yari-yariya) miktarda hazirlayip, gerektikce verebilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 14 May 2015 Saat 20:20
  1. Hocam biraz once bal limon vermeye calstim srngayla icmedi bende zorla verirken genzine gitti ve cok az emmisti zaten onu kustu hic bisey yiyip icmiyor ac ac uyutmaya calisyrm sutumde yok iyilesmesi icin sIvI almasi lazm su bile icmiyor ne yapacagimi sasrdm genzine kacan bal limon sknti yaratirmi cunku ondan sonra hIRIltI basladiCryac kalmasi sknti olurmu hocam birde?

Mesaj Tarihi: 14 May 2015 Saat 20:24
  1. Hocam taksit taksit yaziyorm unutuyorum cunku kusuruma bakmayin gece ates asiri yukseliyor titriyor bazen sabaha kadar basindayim halsiz huzursz 40 ustu ates sknti olurmu hic vermiyorm ates dusurucu hocam vermem ilacsz iyilessin istiyorum esim cocuga birsey olursa senden bilirim diyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 May 2015 Saat 00:45
Gripler; ozellikle bu sekilde hastalik yaparlar.
Limonlu bal yerine, portakal suyu veya 1 dilimini verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat