Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İz Kremi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49119
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 14:15

Konu: İz Kremi
Mesajı Yazan: ozlem_azra
Konu: İz Kremi
Mesaj Tarihi: 13 May 2015 Saat 17:29
Hocam Merhaba;
18 aylık kızım 3 hafta önce düştü ve alnı yarıldı. Doktor iz kalmasın diye dikiş atmak yerine bantla yapıştırdı. Bir hafta sonra bantları çıkarttı, kabuk düştükten sonra 6 ay süre ile iz kremi kullanmamızı söyledi. Ben güvenemedim bir de size sormak istedim. İz kremi kullanmalı mıyız? Kullanmalıysak hangisini tavsiye edersiniz? Kullanmasak izi kalır mı? Yarası şuan resimdeki gibi. İlginiz için teşekkürler

-------------
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 May 2015 Saat 19:54
Dikis gerekiyormus, ne yaparsaniz yapin, iz kalacak.. Ya bu is icin "ozel bantlari" degil de, bildigin "yara bantlarindan" kullandi ise, ya da; yara kenarlarini yan-yana dogru durust getiremeden yapistirdi, ya da bantlari erken aldi.

Mesajı Yazan: ozlem_azra
Mesaj Tarihi: 13 May 2015 Saat 21:12
Biz iz kalmasın diye Plastik Cerraha götürdük. Bir kaç tane ince bant yapıştırdı, bir dakikasını bile almadı ve bu işlem için 200tl aldı bizden :( Yine de iz kalacak yani. Kazıklandığımıza mı yanayım, iz kalacağına mı yanayım yoksa hiç bir konuda güvenemediğim doktorlara mecbur kalışımıza mı yanayım bilmiyorum. Sizi tanıdıktan sonra mecbur kalmadıkça hiç bir doktora gitmiyorum ama işte acil bir olay olduğunda mecburen gidiyoruz :( Bir de bir hafta boyunca Augmentin kullandık, bu da gereksiz miydi bilmiyorum. Bize, çocuk küçük yapıştırmayla hiç iz kalmaz dedi, kesin konuştu. Ah yaa, en acısı enayi yerine konulmak!

Sabah akşam dua ediyorum ki hastanelere düşmeyelim, düşersek de en iyi doktora denk gelelim İnşallah. Yoksa daha çoook kazık yeriz :(

-------------
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat