Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam acil(kulak)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48990
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 04:51

Konu: hocam acil(kulak)
Mesajı Yazan: özlemfurkan
Konu: hocam acil(kulak)
Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 19:57

http://hizliresim.com/zAYdZ9][/url]

Hocam oğlum 46 aylık 2 gündür sağ kulağını tutuyor kafasını cevirmede zorluk var yutkunamiyor
illiadin  basladim kulağının arkasında şişlik var doktora gittik lenf bezi dedi antibiyotik verince kan testi yaptırdım sonuçları wbc 14.5 mch 25.3 gran 12.54 , %L 16.3 ağrısı olduğunda dolmen veriyorum iki gündür çok bitkin wbc sınırda olunca ne yapacagimi bilemedim ne önerirsiniz hocam,tesekkurler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 22:45
Hocam halsizlikten uyudu.ara ara inliyo.atesi yok hocam.soguk soguk terligi.

Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 23:12
Hocam bizi unutmadiniz dimi.Tek guvendigimiz sizsiniz.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 23:14
Grip geciriyor... WBC degeri DUSUK... Laboratuvar, 4 yas cocugunun Referans araliklarini degil, ERISKIN, Referans araliklarini kullanmis.. Bunu cahilliklerindenmi yapiyorlar, sahtekarliktanmi; bir turlu cozemedim..
sakin; Antibiyotik vermeyin.
Sadece; Iliadin damlaya devam edin.

Mesaj Tarihi: 04 May 2015 Saat 23:23
Cok Sagolun hocam.zaten kan testi istedim.serum verelim ilacla rahatlar dedi Dr.hemen kactik ordan.peki beze icin sicak yapsam olurmu hocam rahatlarmi.ceviremiyor basini.

Mesaj Tarihi: 05 May 2015 Saat 19:15
Sakin ha.. Abselesmesine sebep olabilirsiniz... Birakin kendisi kuculsun. Ani buyume ve yuzeyinde sicaklik-kizarma olursa, hemen Antibiyotik beslayin. Hangisi olursa!!

Mesaj Tarihi: 05 May 2015 Saat 22:31
HOcam çocuğun bezesi hissedilmeyecek kadar lakin oğlum başım dönüyor diyor boynuda sanki tutulma gibi ceviremiyor Sabah bikere dolven verdim keyfi genelde iyi ama gece elimizi yanağına tutalım istiyor biraz huzursuzlasiyor .lenf bezi olunca korkuyoruz.endiselenmelimiyiz. saygilar

Mesaj Tarihi: 06 May 2015 Saat 01:10
Cevizden daha iri olanlardan "iri lenf bezi" diye bahsedilir.. Gersinin bir hukmu yoktur.
Hodgkin Hastaliginda ise; Lenf bezleri 8-10 tanesi bir arada, "uzum salkimi" gibi bir arada olurlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat