Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

40 günlük bebek idrarında kum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48894
Tarih: 18 Oca 2026 Saat 21:09

Konu: 40 günlük bebek idrarında kum
Mesajı Yazan: İhsan
Konu: 40 günlük bebek idrarında kum
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2015 Saat 09:19
Merhaba doktor bey. 40 günlükbebeğimizin tahlillerinde idrarında kum olduğunu ve bol su vermemiz gerektiğini söylediler. Bunula birlikte bir de suprax antibiyotik verdiler. Tahlilleri size de gönderiyorum ve değerli görüşlerinizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.

http://hizliresim.com/g5k5PL">
http://hizliresim.com/ZDLD5A">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2015 Saat 19:24
40 gunluk bir bebekte, BUNLARIN HICBIRINE GEREK YOKTU!!
SAKIN; O tahlillere inanmayin. Kan tahlilinde 40 gunluk bebegin; "kan degerleri" yanina, NAMUSSUZLAR, "Eriskin Referans Degerlerini" yazmislar.. Bunu o laboratuvarin yetkilisine sikayet edin.
Ya yasina ugun "referans degerlerini" yazsinlar, yada hicbir Referans degerini yazmasinlar. ZIRA, aptal doktorlar, cocuk-bebek kan degerlerinin; Eriskinlerden farkli oldugunun farkinda bile degiller. Bu kadarda aptallik olmaz yani!!
Benim bu yazimi, aynen o uc-kagitci doktor ve Laboratuvarin gozlerine sokun.. Boyle SALAKCA ISLER YAPMASINLAR..
Cocugunuzda hicbir sey yok, keyfinize bakin.
Bu CAKALLARDAN, kendinizi ve bebeginizi koruyabilmeniz icin, cok okumaniz ve ogrenmeniz gerekiyor. Yoksa, kazigi yedikten sonra ogrenmissiniz, neye yarar...
Hele; 40 gunluk bir bebege; Supraks vermesi asiri derecede cahilligini gosteriyor. Bunlardan uzak durun. Maazallah!!

Mesajı Yazan: İhsan
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2015 Saat 09:07
Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler Kadir bey. Cahillikten antibiyotik bir defa verdim ama sonra vermedim artık bir daha vermem zaten. Bebeğimizi fazla kusması sebebiyle hastaneye götürmüştük. Bu konuda ne yapabiliriz? Zira emdikten 1-1,5 saat sonra bile kusuyor ve uyanık kaldığı müddette sürekli ağlıyor. Bir de az miktar su vermemiz normal midir verelim mi? Kusura bakmayın bebektir ağlar tabi ama insan huzursuz oluyor sizin gibi bilen birilerine sorma ihtiyacı hissediyor. Cevabınız için şimdiden teşekkürler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2015 Saat 09:25
Gayet basit!!!!
Kilosuna bakin...
A- Normalden fazla kilo aliyorsa, asiri beslendiginden kusuyordur...
B- Beraberinde, asiri: Yellenme ve Hickirik tutma varsa, gazini iyi cikarmiyorsunuz demektir. Gaz cikarma ile ilgili mailleri okuyun, Video'yu seyredin.
C- Hastalik kusmasi ise: Kilo kaybi vardir, onu o zaman ayrica konusalim...

Yeterli beslenen ve asiri giydirilip, terletilmeyen bebekler, su icmezler, su teklif edildiginde, "igrenir" gibi yapar tukururler.
Suya saldirirsa; Ya ac kaliyordur, yada asiri terlettiniz demektir.
BASI TERLEMEYECEK, kadar giydirin, odasi serin olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat