Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulakta sıvı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48673
Tarih: 04 Kas 2025 Saat 01:04

Konu: kulakta sıvı
Mesajı Yazan: oguzhan
Konu: kulakta sıvı
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 11:48
Hocam yigenim için soruyorum suan 1 yasinda erkek bebek

3 ay önce 10aylık bebeğimizde hırıltılı öksürük vardı o geçti orta kulak iltihabı başladı doktorlar önce klamoks şurup arkasından augmentin şurup siprogut kulak damlası verdiler 5 gün daha kullandık geçmeyince başka çocuk doktoruna gittik alerjik diye singulair granül zaditen damla ve novosef iğne 450mg 6adet iğne yaptırdık sonrada 15 gün sonra kbbci bir doçente kontrole götürün dedi doçent zar tamir olmuş fakat ölçümler sonucu kulağında sıvı var dedi çok antibiyotik kulanmış 1 ay antibiyotiksiz geçsin kendi iyileşebilir dedi singulair ve zaditene devam dedi 2 Gün önce Bir sonrası kontrole götürdük sıvı hala var tüp takıldalı dedi bende tekrar ilaç tedavisi denesek dedim 10gün Ceftinex şurup 125mg/5ml 2x1 ölçek verdi singulair ve zaditen damlaya devam edin geçmezse 20gün sonra kontrol ve tüp takılmalı dedi 5 gündürde uykudan uyanınca ara ara öksürüyor göğsünde ve boğazında sorun yokmuş alerjiden oldugunu söyledi doktorumuz illiadin damla ve serum fizyolojiğide 5 gün uygulamıştık.eski maillerinizin hepsini okudum çocuğumuzda kalıcı hasar olacak diye korkuyoruz lütfen bize yol gösterin teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 19:31
Okuyun.. Zaten bastan asagi yanlis isler yapmissiniz, iyilesmesi biraz zaman alacak. Antibiyotik verende, Allerji diyende, SAHTEKARIN onde gidenleri.. Yani Turkiye'de hicmi Grip yok??? Herkez Antibiyotiklik yada Allerjik!! Insaf yani..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat