Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum zayıflıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48670
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 14:09

Konu: oğlum zayıflıyor
Mesajı Yazan: selamet
Konu: oğlum zayıflıyor
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 09:26
kadir hocam merhabalar,hocam benim oğlum 3 5 haftalık 2900 olarak doğdu şuan 7,5 aylık.eskiden günde 7-8 kere kaka yapar ve her değiştiğim de de bezi çiş dolu olurdu. şimdi 2-3 günde bir kaka yapıyor, o kakası da resmen çamur,balçık görünümünde ve çok pis kokulu. artı artık çiş sayısı da çok az.her bez değişmem de bakıyorum bezi çok hafif ve bezinde sarı renk görüyorum.daha önce çişli bezlerinde böyle bir sarı renk yoktu.sadece anne sütü alıyor bebeğim. başka hiçbir şey yemiyor.suyu da denedim.su dahi içmiyor hocam. 6 aylık kilosu 7900 ken şimdi 7,5 ayılık 7500 olmuş. bebeğim sürekli zayıflamaya devam ediyor. ben çok üzülüyorum,ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

1. neden zayıflıyor hocam,ne yapmamız lazım,anne sütünü kesmemiz lazımmı,doktora gitmemiz    gerekiyormu,yada tahlil yaptırmamız gerekiyor mu.

2.neden artık eskisi gibi çiş ve kaka yapmıyor çok merak ediyorum.sütüm var bebeğim emdikten sonra bakıyorum süt geliyor.ama neden artık çiş ve kakası azaldı hocam.

3.şuanda 3 aylık hamile oluşum anne sütünün kalitesini etkilermi hocam,bu süt bebeğimi zayıflatmış olabilirmi.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 19:22
1- Anne sutunu NIYE KESIYORSUN???? Aklina bile getirme!! Yetmiyorsa, mama takviyesi yaparsiniz. Hic anne sutu kesilirmi???
2- Sizin cocugunuz; 600gram eksik ile dogdu..Normal buyume cetvellerine gore DEGERLENDIREMEZSINIZ... KAKA VE CIS SAYISINA BAKILMAZ.. Kivamina bakilir... Sert kaka yaparsa, ac kaliyor demektir.
Cok okumaniz lazim, o kadar cok eksik bilginiz varki, hepsini anlatmam, saatlerimi alir. Lutfen okuyun. Bilhassa Yazarlar bolumundeki "Yeni Dogan Ozellikleri" makalemi iyi okuyun.
3- Okuyun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat