Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gazz mide bagrsak uykusuzluk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48635
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 01:15

Konu: gazz mide bagrsak uykusuzluk
Mesajı Yazan: esen
Konu: gazz mide bagrsak uykusuzluk
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2015 Saat 12:51
  •  Hocam msj atyrm goxukmuyor sitedemi bnm uyeligimdemi sorun kac defa yazdm gozukmyrConfusedoglum 11 aylik ve gecmeyen ve artarak giden su an cok siddetli gaz skntsi var aglayarak ikinarak alttan gazini ckartyr hareketlide bi cocuk ve eski usul besikde uyuyor dogdgndañ beri salliyrz bu vakte kadar bekledk gecmedi hic derin uykusu yok 15 dk yarm saate bir uyanr gece aglayarak hep salluyrz nolur bi yol gostern doktrum reflu olabilir defi fakat bn ilaclari kullanmadm cunku kusan bi cocuk deil birde cocuk gastrota gotrn dedi ordada bi suru test yapiliyorms mideye hortum salliyorlarmskorktm bisey soleyin nolur goturmelimiyiz birde cok istshsz bi cocuk agzini kitliyor aglatarak yediriyorm yarm fincan corbayi  . Uykuszluktan oda bizde cok huzursusuz pskolojimz bozuldu birde son olarak bn 3 gundr kapsul icindeki kopekbaligi karacigerinden elde edilen saf bi d3 vitaminini sringaya cekip veriyorum sizce dogrumu. Simdiden cvbnz icn cok tesekkurler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Nis 2015 Saat 02:31
Kilosu; 9.5kg'dan fazla ise, cok yedigi icin, bu sikayetleri olabilir.
Kilosu, 9.2kg'dan az ise goruselim/.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2015 Saat 15:58
  • Hocam 10 kilo ama cok istahsz memeyi bile zorla tv acip yataga yatirarak emziriyorum 9 aydr bisey yemiyo verince 4-5saat ac birakyrm yemiyo zorla yarm fincan biseyler veriyorm oda 40 cc filan sonra yarm saat sonra emziriyorm gece hic uyumadgi icin memede sakinlesiyor gaz yuzunden yarm saate bi kucagima aliyrm cok agladgi icin sabah 6 ya kadar boyle 6dan sonra bi saat uyuyor okadar. Bu d3 vitamini hakkinda ne diyorsunz kadir bey kopekbaligi karacigerinden alinms solgarin d3 vitamini 1000lik bende yarisinj skp veriyorm srngayla. 

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2015 Saat 19:56
Asiri kilo alanlarda, boyle gecici bir istahsizlik donemi olabilir, acele etmeyin..
Boyle abuk-subuk Dvitaminleri ile ugrasmayin, paraniza yazik.
Cocugunuza; ilk 1 sene, MultiTabs damla kullanin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 12:34
  • Hocam bu gaz sorununu ne yapacagz denemedgmz sey kalmadi aguline damla verin diyorlar don care onuda deneyelimmi deliksiz uyumuyor tmm ek gidaya acale etmeyelim vermiycem bundan sora zaten kendi isteyrne kadsr ama cok buyuk gaz skntisi var 11 aylik bi bebekte bu normalmi salliyorz gazini aliyorz gece durekli besikte salliyorz yok yinede uyuyamyr gazdan cocuk gastrolojisine goturmelimiyiz ? O d3 vitaminini kendim icn aliyorum hocam cok dusuk ckti tahlillerdr kendim iciuorum oglumada veriyorum zarari olmaz degilmi multitabs gibi asiri tatli sekerli vitaminleri kusuyor cunku tatsz diye bunu veriyordum hocam ne yapayim ?

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2015 Saat 19:33
Gazi; cok yediginden, Unlu ve sekerli gidalari kesin, sut agirlikli besleyin, duzelir. Gerisini:
OKUYUN....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat