Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Burun tıkanıklığı ve oksuruk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48623
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 01:29

Konu: Burun tıkanıklığı ve oksuruk
Mesajı Yazan: buray
Konu: Burun tıkanıklığı ve oksuruk
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2015 Saat 18:59
ConfusedMerhaba hocam 70 günlük bebeğinin 7 gündür başlayan burun tıkanıklığı geniz akıntısı ve öksürüğü var.makalelerinizi ve eski soru cevaplari okudum.anlattiklariniz hergün serum fiz ve banyo yaptiriyorum.fakat bugün öksürük dahada artınca. Doktora götürdüm.once dinlemeyle cigerlerinin temiz olduğunu fakat yine de emin olmak için akciğer filmi istedi.film sonucuna göre hafif cigere inmiş dedi ve zinnat Pediatrik antibiyotik verdi.bu antibiyotigi kullanmalimiyim hocam daha kötü olurmu Yardımınıza ihtiyacım varCry

-------------
BBBB

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2015 Saat 19:44
SAKIN... Sakin antibiyotik baslamayin, Sakin ilac vermeyin. Oksurugu bir keserseniz, Zaturreye donusur.
70 gunluk bebege, akciger filmi ha!!!!
Grip, iyilesirken akinti koyulastigi icin, oksuruk sekli ve sayisida degisir. Sakin verilen hicbir ilaci kullanmayin, sadece; Serum fiz kullanin.

Mesajı Yazan: buray
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2015 Saat 20:09
SmileHocam çok teşekkür ederim öksürüğü daha derinden gelmeye başlayınca panikledim.bir haftadır doktora gitmemek için direndim.serum fiz e devam ediyorum.grip iyilesirken akintinin koyulastigini yazmissiniz okumustum fakat hala beyaz su gibi akciger  filminden zarar gormusmudur ki Cry ALLAH razı olsun hocam sizden tekrar teşekkür ederim

-------------
BBBB

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2015 Saat 21:30
1 defadan bir sey olmaz, ama bu kerizlerin "gazina" gelirde, her oksurdugunde, akciger Rontgeni cektirirseniz, GORUR...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat