Orta kulak :(
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48486
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 20:06
Konu: Orta kulak :(
Mesajı Yazan: Arelinko
Konu: Orta kulak :(
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 20:20
Hocam 18 ayını dldurmak üzere oğlumuz . Yaklaşık 20 gündür ara ara kulağını gösteriyordu. İki gündür sık sık gösterince bi dr arkadaşa muayene ettirdim , orta kulakta baya bi kzarma olduğunu söyledi. Pek ağlamıyor , antibiyotik tedavisi gerekebileceğini söyledi, ben de sizin illiadin tedavinizi söyledim, kesinlikle antibiotiğe karşı olduğunuzu söyledim. İlliadin 2x2 bu akşam başladım. Sıkıntı şu ki yarın sabah uçağa binmemiz gerekiyor. Arkadaşım bişeyler yesin , emzik verin uçuşta sürekli , uçak inişe geçmeden illadini damlatın dedi. Bu tip kulak rahatsızlıklarında a. Biyotiğe başlamamız gerektiğini gösteren bir emare var mıdır? Bir de sağ kulakta birşey yok dedi yine de her iki burun deliğine de damlatalım mı 2şer damla, zaten sağ kulağına bakarken hiç ses çıkarmadı sola biraz bakalım dediğimizde kıyameti kopardı. Dolven verebilirmiyiz ağrıda artma olursa.
------------- Rahat bırakın büyüsün
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2015 Saat 22:03
HICBIR durumda, Antibiyotik gerekmez.. Hadise, Oztaki borusunun kapanmasi ile olusan; mekanik bir hadisedir. Oztaki borusu duzgun calismaya baslayinca, her sey kendiliginden duzelir. Ama bunu Turk doktorlarina anlatamazsiniz. Kitapsiz egitimin sonucunda, olusan boyle; "molla" doktorlarla isiniz cidden cok zordur. Ucaktada yaninizda, Ilidin damla bulunsun, agri olursa kullanirsiniz. Agri olursa; her iki burun deliginede damlatin.
Agri icin Dolven, iyi bir tercihtir.
|
|