Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

5 gün süren Ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48462
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 19:29

Konu: 5 gün süren Ateş
Mesajı Yazan: karadenizlianne
Konu: 5 gün süren Ateş
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2015 Saat 10:45
Merhaba hocam 3 yaş 9  aylık oğlum var şuana kadar hiç antibiyotik başlamadık. Sizin yazdıkalarınızla 👈 3 gün süren 39-40 derecelerde Ateşi oldu. 12 saat kafa kadar hiç ilaç vermedim. 12 saatten sonra calpol verdim ama ateşini sadece 38.5 dereceye kadar düşürdü.  4. gün  Ateşi düştü ilaçsız.   akşamına  Ateşi tekrar çıkmaya bbaşladı  şiddetli bir öksürük başladı ve Kulak ağrısı. 5.gün çocuk  doktoruna gittik. Ciğerlerinde problem olmadığını kulağının öksürükten kızardığını söyledi. Boğazında kriptoların olduğunu söyledi. Antibiyotik yazdı. Ben güvenemeyip kbb uzmanı gittim. Akciğer grafisi sinus grafisi bide hemogram istedi. Hemogram NORMAL,    akciğer grafisinde balgam gördüğünü sinus grafisinde de siyahlık lar varmış . Sefazol im 14 adet ve iki adet balgam söktürücü verdi. Ben bu arada bal limon veriyorum. Haftaya kontrole çağrıdı. tedavi doğru mu?  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: karadenizlianne
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2015 Saat 12:27
Antibiyotiği 5. Gün kessem olur mu?  

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2015 Saat 19:33
Bastan assagi yanlis.. Agizinizla kus tutsaniz bu sahtekarlar bir bahane uydurup, Antibiyotik dayarlar..
Butun ilaclari kesin. Oksurugunuz; 2-3 hafta kadar surecek, SAKIN ilac vermeyin. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat